Julia Roberts izjavila kako film “Pretty Woman” nikada ne bi bio gotov ako bi ga danas snimali

18.03.2019.

Pitamo se: "Zašto Julia?"

Glumica Julia Roberts nedavno je u intervjuu izjavila kako film koji ju je proslavio davne 1990-te nikada ne bi bio završen kada bi ga snimali danas.

“Mislim kako ga ne bi mogli snimiti danas, zar ne?” izjavila je Julia za Guardian, “Postoji toliko stvari za koje bi se mogli uhvatiti, no ne mislim da to sprječava publiku da ipak uživa u filmu kada ga gledaju danas.”

 

 

Obožavani rom-com prati priču o prostitutki koja se zaljubi u bogatog poslovnog čovjeka. Nevjerojatni par nakon niza zavrzlama se odluči vjenčati i živi sretno do kraja života. Film se našao pod kritikom zbog nerealnog prikaza osoba koje se bave prostitucijom i dinamike moći.

 

 

Julia je ulogu dobila tek nakon što ju je osam glumica odbilo, a za svoju slavnu ulogu u drugoj romantičnoj komediji “Notting Hill” kaže kako ju nije htjela prihvatiti i da je pristala tek nakon što je upoznala filmaše koji stoje iza filma, jer joj priča o najvećoj filmskoj zvijezdi koja se zaljubi u knjižničara nije zvučala dovoljno zanimljivo.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Emmy report: ugodna i neugodna iznenađenja među nominacijama!

Kontroverzne odluke u nominacijama za prestižnu nagradu

Julia Roberts izgleda nevjerojatno u kožnim hlačama!

Slavna glumica i u 50-oj godini izgleda zapanjujuće dobro te izvrsno nosi ovaj pomalo mladenački outfit,

Kako izgleda cijela karijera Julije Roberts u 10 minuta?

Julia Roberts je gostovala u "The Late Late Showu" komičara Jamesa Cordena gdje su zajedno odglumili cijelu njenu glumačku karijeru u samo 10 minuta. Kako je to izgledalo?

▲ Povratak na vrh