Kada Luka i Lana pozovu na večeru…

11.02.2016.

Dizajnerski dvojac Lokomotiva okupili su u restoranu Atlanta Bocca Marai mnoge ugledne osobe iz hrvatskog javnog života na još jednoj u nizu Večeri s porukom

Emotivna Večera s porukom spojila je potrebu za pomaganjem i zajedništvom s ugodnim druženjem uz najbolje gastronomske delicije. Mnogobrojni gosti među kojima su bili Ecija Ojdanić i Robert Orhel, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, Ivana Mišura, Ljerka Puljić, Sara Renar, Petra Bianco i mnogi drugi, pokazali su da humanost nema granica.

 

Večera s Lukom i Lanom

Luka i Lana s Ljerkom Puljić (Agrokor)

 

„Svi se možemo složiti da je poseban osjećaj napraviti dobro djelo drugome. Večera s porukom je hvalevrijedan projekt čiji je cilj senzibilizirati javnost o potrebi za humanitarnim djelovanjem. Odlučili smo biti domaćini ove večere jer je potrebno potaknuti ljude da počnu pomagati drugima. Uvjereni smo da je sredina u kojoj živimo velikog srca te da će se i u buduće rado odazvati ovakvoj vrsti humanitarnih projekata„ izjavili su Lana i Luka, domaćini Blessfood Večere s porukom.

 

8

 

Fotografije: press

Pročitajte i...

Vrlo osobna priča iza nove Lokomotivine kampanje

Predivan susret realnosti sadašnjice, nostalgije, umjetničke vizije i mode u kampanji za novu kolekciju Lokomotiva by Lana Puljić

Hommage Lokomotiva ženi

Puno puta dizajnerici Lani Puljić, autorici kolekcije, postavljeno je upravo pitanje: "Kakva je idealna Lokomotiva žena, kakve žene nose vaš brand?” Nebrojeno je puta Lana odgovorila imajući na umu upravo svoje klijentice, od kojih su neke i zvijezde ove kampanje.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

▲ Povratak na vrh