Kako je Britney Spears izazvala tri požara: kratka, ali intenzivna saga

05.05.2020.

«yippy hoorah nobody got hurt»

Krenimo od toga da tko ne voli Britney Spears osoba je bez srca. Jest da je Britney danas neka vrsta vremeplova u početak dvijetisućitih, ali tko god je odrastao u tom periodu (not a girl, not yet a woman), bit će zauvijek karmički vezan za princezu popa. No osim što je njezina prisutnost izvor sreće i veselja zbog campy retro trendova na kojima uporno inzistira već više od desetljeća i po’ te onog brzog pokreta glavom kojim završi svaki kućni runway (znate na što mislim), Brit je prilično luckasta osoba koja svoje bizarluke uopće ne percipira.

Tko prati Britney na instagramu ima priliku uživati u njezinim feelgood porukama, kućnim modnim revijama i treninzima, a upravo u potonju kategoriju upada zadnji video koji je privukao svekoliku pozornost javnosti, manje zbog kvalitete samog workouta, više zbog činjenice da je kraljica u caption nonšalantno ubacila obavijest da je, erm, zapalila svoju kućnu teretanu. Slučajno. Prije pola godine. Ali, kao, nema veze, samo što su joj ostale samo dvije sprave za vježbanje (Britneyin službeni komentar: «lol»). Nešto u šarmantno disociranom načinu na koji pristupa tom događaju djeluje potpuno hipnotički.

Čini se da je Britney ukrasila teretanu svijećama i plamičci su se oteli kontroli dok nije gledala. Međutim, fun fact: ovo nije prvi put da je Britney uzrokovala požar zbog svoje ljubavi prema svijećama! Kako ono, oops…? Njezina je majka posvjedočila da je Britney svojedobno izazvala požar u obiteljskoj kući u Louisiani, a zatim 2002. godine još jedan u njujorškom stanu. Drago nam je da se Britney nikada ne da pokolebati, ali mooožda bi bilo dobro da bude malo pažljivija? Nama za ljubav?

Pouka priče: ako volite svijeće koliko i Britney Spears, pazite da ne zapalite stan.

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Zašto su vježbe snage i učvršćivanja važne?

Jedan od ključnih koraka do vitke linije, ali i općeg zdravlja i vedrog raspoloženja jest vježbanje. No osim aerobnih vježbi, postoje i vježbe snage, koje daju optimaln(ij)e rezultate

Što se krije iza hashtaga #FreeBritney koji se poput požara širi društvenim mrežama

Od Paris Hilton do Vere Wang, brojni su celebi ovih dana objavili dotični hashtag, podržavajući nekadašnju pop divu Britney Spears u njezinoj borbi za samostalnost...

Najbolje celebrity čestitke s društvenih mreža

Kako su nam omiljeni celebovi čestitali Božić

▲ Povratak na vrh