Kako je Britney Spears izazvala tri požara: kratka, ali intenzivna saga

05.05.2020.

«yippy hoorah nobody got hurt»

Krenimo od toga da tko ne voli Britney Spears osoba je bez srca. Jest da je Britney danas neka vrsta vremeplova u početak dvijetisućitih, ali tko god je odrastao u tom periodu (not a girl, not yet a woman), bit će zauvijek karmički vezan za princezu popa. No osim što je njezina prisutnost izvor sreće i veselja zbog campy retro trendova na kojima uporno inzistira već više od desetljeća i po’ te onog brzog pokreta glavom kojim završi svaki kućni runway (znate na što mislim), Brit je prilično luckasta osoba koja svoje bizarluke uopće ne percipira.

Tko prati Britney na instagramu ima priliku uživati u njezinim feelgood porukama, kućnim modnim revijama i treninzima, a upravo u potonju kategoriju upada zadnji video koji je privukao svekoliku pozornost javnosti, manje zbog kvalitete samog workouta, više zbog činjenice da je kraljica u caption nonšalantno ubacila obavijest da je, erm, zapalila svoju kućnu teretanu. Slučajno. Prije pola godine. Ali, kao, nema veze, samo što su joj ostale samo dvije sprave za vježbanje (Britneyin službeni komentar: «lol»). Nešto u šarmantno disociranom načinu na koji pristupa tom događaju djeluje potpuno hipnotički.

Čini se da je Britney ukrasila teretanu svijećama i plamičci su se oteli kontroli dok nije gledala. Međutim, fun fact: ovo nije prvi put da je Britney uzrokovala požar zbog svoje ljubavi prema svijećama! Kako ono, oops…? Njezina je majka posvjedočila da je Britney svojedobno izazvala požar u obiteljskoj kući u Louisiani, a zatim 2002. godine još jedan u njujorškom stanu. Drago nam je da se Britney nikada ne da pokolebati, ali mooožda bi bilo dobro da bude malo pažljivija? Nama za ljubav?

Pouka priče: ako volite svijeće koliko i Britney Spears, pazite da ne zapalite stan.

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Britney je jako povrijeđena dokumentarcem o sebi: 'Plakala sam dva tjedna...'

Britney fanove počastila još jednom plesnom točkom i iskreno progovorila o svojim osjećajima nakon nedavnog dokumentarca

Hoće li i Britney napokon ispričati svoju verziju priče u intervjuu s Oprah?

Nakon Meghan i Harryja, je li na pomolu još jedan intervju koji bi oborio sve rekorde gledanosti?

Ljeto se bliži, a vi izbjegavate ogledalo? Vježbajte kao Beyonce i Mark Wahlberg u F45

Znate li da u Zagrebu postoji dvorana Marka Wahlberga za funkcionalne treninge?

12 road-trip filmova (ako vam već pomalo gori pod petama)

Već miriše na proljeće... Ready to hit the road?

Obožavatelji vs. obitelj: 5 ključnih momenata u dokumentarcu 'Framing Britney Spears'

Kako je pop princeza od samostalne žene koja odlučuje o svojoj karijeri došla u ruke gramzivaca koji je iskorištavaju za osobni profit?

▲ Povratak na vrh