Kako je lažna izjava Toma Forda o Melaniji Trump zapalila Twitter

20.03.2019.

Novi memeovi u nastanku

Osigurati mjesto na Twitterovoj listi “trendy” tema može biti i prokletstvo i blagoslov. U utorak, Tom Ford se iz prve ruke u to uvjerio kad mu je pripisan sada izbrisani komentar o Melaniji Trump.

“Ne zanima me oblačenje proslavljene starlete koja krade govore i ima loš ukus u muškarace”, glasio je sada izbrisani lažni citat.

 

 

Jedini problem je što Ford nikada nije izgovorio te riječi. Ali šteta je već učinjena. Twitterov program za izbacivanje popularnih objava je proradio, a “citat” Toma Forda već je dobio memeove.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 50 Cent (@50cent) on

 

Izvorni izmišljeni citat napravio je svoje runde na Twitteru i naposljetku sletio na Instagram profil repera 50 Centa, gdje je reper objavio sad obrisani originalni tweet hvaleći Toma Forda i osuđivajući Gucci (vjerojatno zbog skandala s blackfaceom koji se dogodio prošlog mjeseca).

 

 

“Ovo je apsolutno izmišljen i potpuno lažni citat koji se pripisuje gospodinu Fordu i koji je nekako postao viralan”, izjavio je za ELLE.com glasnogovornik Toma Forda. „Gospodin Ford nije dao tu izjavu; to je potpuno netočno.”

Tom Ford je komentirao odjeću Melaniju Trump tijekom pojavljivanja na The Viewu 2016. godine, gdje je izjavio kako je prethodno odbio odjenuti Melaniju jer se ne uklapa u njegov “imidž”.

 

 

– Mislim da onaj tko je predsjednik, ili prva dama, treba nositi odjeću po cijeni koja je dostupna većini Amerikanaca, i nositi odjeću izrađenu u Americi. Moja odjeća je izrađena u Italiji, i vrlo je skupa. Mislim da si ju većina žena ili muškaraca u našoj zemlji ne može priuštiti, i mislim da bi prva dama ili predsjednik trebali predstavljati sve ljude.” izjavio je tada Ford.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Mlade snage Met gale

Jedan od najglamuroznijih modnih događaja godine održat će se u rujnu, a modno događanje predvodit će neka od najzanimljivijih mladih lica

Zavirite u gigantski ranč Toma Forda, veći je od Manhattana!

Ekstravagantno imanje s građevinama koje je projektirao Tadao Ando još je savršenije negoli smo ga zamišljali

Tom Ford ove tople sezone priziva povratak 80-ih

Kako izgled nova kolekcija cijenjenog dizajnera?

Tom Ford se okušava u dermatologiji

Renesansni čovjek seli u laboratorij

Kakva nas modna elegancija očekuje ove jeseni?

Nova kampanja poznatog dizajnera

Kako je prošlo upoznavanje Donalda Trumpa s Kate Middleton?

Vojvotkinja od Cambridgea pridružila se službenom okupljanju

▲ Povratak na vrh