Pogledajte kako poznate dame kombiniraju legendarne žute čizme koje svi imamo

26.11.2018.

Hip-hoperi su ih proslavili devedesetih, no svi ih i danas rado nose

Glomazne žute zimske gležnjače na vezivanje su postale devedesetih legendarni modni komad zahvaljujući hip-hop zvijezdama, koje su nošene ležerno nesvezane vrhunski legle uz njihov modni izričaj. Nakon hip-hopera usvojili su ih i svi ostali. Danas se još uvijek nose i to ne samo u žutoj boji, a često ih se može vidjeti na nogama velikih zvijezda. Najveće obožavateljice su Jennifer Lopez i Rihanna, Gwen Stefani voli crvene, dok ih Cara Delevingne i Kaia Gerber nose i ljeti.

Kako to izgleda saznajte iz naše galerije!

Piše: V.S.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

▲ Povratak na vrh