Kate Middleton i princ William stigli na dodjelu nagrada Bafta!

19.02.2018.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sinoć su svojim prisutstvom upriličili još jednu dodjelu nagrada Bafta

Najveća britanska dodjela filmskih nagrada održana je sinoć u londonskom Royal Albert Hallu, a na crvenom su se tepihu pojavili i Kate Middleton i princ William. Svoj su dolazak najavili već prije dva tjedna kao i činjenicu da Kate na crvenom tepihu neće nositi crno.

Naime, glumice su baš kao i na dodjeli Zlatnih globusa, na crvenom tepihu sinoć nosile crne kreacije kako bi podržale pokret Time’s Up. Kate Middleton se unatoč tome odlučila za dugu tamnozelenu haljinu dizajnerice Jenny Packham i crnu Mascaro torbicu. Kao pripadnica kraljevske obitelji vojvotkinja ne smije javno pokazivati nikakvu pristranost pa bi se crna haljina mogla protumačiti kao kršenje protokola. U nastavku pogledajte kako je izgledala u tamnozelenoj kreaciji.

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh