Kate Middleton zablistala u crvenoj haljini svega nekoliko sati nakon poroda

24.04.2018.

Kate Middleton rodila je treće dijete, a svega nekoliko sati nakon poroda odradila je prvo pojavljivanje u javnosti i oduševila sve obožavatelje svojim modnim odabirom

Čestitke Princu WilliamuKate Middleton!

Kraljevski par jučer je dobio prinovu, točnije zdravog dječačića. Obožavatelji nisu krili oduševljenje, a ono što je apsolutno sve oborilo s nogu je činjenica da se Kate pojavila u javnosti svega nekoliko sati nakon poroda.

Ovo nije prvi put da se događa ta situacija, i nakon prijašnjih trudnoća Kate i William pojavili su se u javnosti isti taj dan.

Za prvo pojavljivanje u javnosti s prinovom Kate je zablistala u predivnoj crvenoj haljini s potpisom Jenny Packham, a upravo njezin dizajn nosila je i za prvo pojavljivanje u javnosti nakon prošle trudnoće.

Iako nam možda djeluje nevjerojatno, prosječan period ostanka u bolnici nakon poroda u Velikoj Britaniji je jedan do dva dana tako da činjenica da se Kate odmah pojavila u javnosti i nije toliko iznenađujuća.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh