Kendall Jenner bez trunke make-upa

Kendall Jenner
21.04.2015.

Mladost je ipak njen najjači adut

Zabava na Coachelli ne prestaje, a to najbolje dokazuju fotografije Kendall i Kylie Jenner koje neumorno partijaju do zore, što se već i vidi jer djevojke izgledaju sve umornije.

Uspješna manekenka, 19-godišnja Kendall Jenner čak se na jednom partyju pojavila bez trunke make-upa te nas je neodoljivo podsjetila na puno stariju polusestru Kim.

 

Kendall Jenner

 

 

Slične crte lica naprosto neodoljivo podsjećaju na nezaustavljivu Kim Kardashian koja je samo ove godine proputovala gotovo cijeli svijet i dalje nastavlja izgrađivati svoju slavu stečenu na reality showu. Inače, Kendall izgleda sjajno i bez trunke make-upa jer ipak je mladost na njenoj strani.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

Kendall je radikalno promijenila boju kose!

Nikad kraja zanimljivim novostima iz Kardashian-Jenner klana

Kendall je najavila veliki povratak naked haljine

Naked haljina s bladganskim twistom

▲ Povratak na vrh