Malena North West izgleda preslatko u crnoj kombinaciji za klizanje

06.02.2018.

Kći vodeće reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanyea Westa provela je uzbudljiv dan na klizanju u Central Park u društvu tete Kourtney Kardashian i sestrične Penelope Disick

Tom je prilikom malena North West odjenula preslatku kombinaciju za tu aktivnost. Naime, na sebi je imala vunenu haljinu koja seže do koljena, a uskladila ju je uz crne dokoljenke i čupavu bundicu u istoj nijansi. Točnije, Kim ju je uskladila.

Dio je javnosti zgroženo komentirao činjenicu da je četverogodišnjakinja imala ‘gole’ noge na ledu i nije nosila barem štramplice. Za razliku od North West, kći Kourtney Kardashian bila je prikladnije odjevena u traperice, pamučnu bijelu majicu i toplu bundu, no čini se da su obje djevojčice itekako uživale u klizanju u New Yorku.

Piše: B.P.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kanye West sprema operu?!

O čemu je riječ?

Što su Kim K i Kanye napravili u tajnosti?

Poseban događaj za poznati par

Kim Kardashian lansirala drugu SKIMS kolekciju

Hoće li nova kolekcija ponoviti uspjeh prve?

▲ Povratak na vrh