Malena North West izgleda preslatko u crnoj kombinaciji za klizanje

06.02.2018.

Kći vodeće reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanyea Westa provela je uzbudljiv dan na klizanju u Central Park u društvu tete Kourtney Kardashian i sestrične Penelope Disick

Tom je prilikom malena North West odjenula preslatku kombinaciju za tu aktivnost. Naime, na sebi je imala vunenu haljinu koja seže do koljena, a uskladila ju je uz crne dokoljenke i čupavu bundicu u istoj nijansi. Točnije, Kim ju je uskladila.

Dio je javnosti zgroženo komentirao činjenicu da je četverogodišnjakinja imala ‘gole’ noge na ledu i nije nosila barem štramplice. Za razliku od North West, kći Kourtney Kardashian bila je prikladnije odjevena u traperice, pamučnu bijelu majicu i toplu bundu, no čini se da su obje djevojčice itekako uživale u klizanju u New Yorku.

Piše: B.P.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kako je Elon Musk podržao Kanyeovu kandidaturu za predsjednika… i predomislio se

Podrška je trajala puna tri dana, što nije zanemarivo, s obzirom na sve

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kanye West sprema operu?!

O čemu je riječ?

▲ Povratak na vrh