Kylie Jenner iznenada hospitalizirana!

26.09.2019.

Reality zvijezda završila u bolnici

Postoji razlog zbog kojeg Kylie Jenner nije bila na dodjeli nagrada Emmy u nedjelju ili u Parizu na modnoj reviji Balmaina nakon što je objavljena njezina suradnja Kylie Cosmetics s markom: Jenner je bolesna i to toliko ozbiljno da je hospitalizirana, javlja TMZ.

 

 

Mnogobrojni izvori upoznati sa situacijom ispričali su da je Jenner patila od “teških simptoma sličnih gripi”, uključujući mučninu i vrtoglavicu te se sama prijavila u bolnicu koja se nalazi u LA-u. Jenner tamo prima “vrhunski tretman”, dodao je TMZ.

Jenner je dosad na svojim profilima na društvenim mrežama objavljivala vijesti o svojoj marki Kylie Cosmetics. No, jučer je podijelila objavu koja je bila više osobnog karaktera, napisavši da se njezina prijateljica Sofia Richie došla pobrinuti se za nju. TMZ je izvijestio da je Jennerina majka Kris Jenner izvan zemlje, u Parizu.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kozmetika Kylie Jenner napokon stiže u Hrvatsku

Pripremite se za odbrojavanje- poznat nam je datum dolaska Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetike u Hrvatsku 

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh