Lady Gaga i Bradley Cooper pripremaju novi zajednički projekt?

26.04.2019.

Možda ćemo ih ponovno slušati i gledati

Ako ste mislili da je priča s Lady Gagom, Bradleyjem Cooperom i “Zvijezda je rođena” gotova , pripremite se na iznenađenje. Bradley, koji se navodno nije vidio s Gagom od završetka sezone dodjela nagrada prije dva mjeseca, upravo je bio na The Ellen DeGeneres Showu kako bi sve podsjetio zašto je “A Star Is Born” najveći film prošle godine. Još bolje, Bradley je rekao da se doista želi ponovno ujediniti s Gagom i surađivati.

 

 

Dok je razgovarao s Ellen, Bradley je srušio svaku nadu da će “A Star Is Born” imati svjetsku turneju. Međutim, on je podijelio svoju genijalnu ideju, govoreći: “Ono što sam mislio da bi mogla biti kul stvar je živo čitanje scenarija i izvođenje svih pjesmama dok čitamo scenarij, moglo bi se odvijati na Hollywood Bowlu ili negdje slično. ”

 

 

Ako se ovaj san pretvori u stvarnosti, to će biti samo treći put da Bradley i Gaga zajedno izvode pjesme uživo. Prvi put kada su pjevali “Shallow” tijekom Gagine rezidencije u Las Vegasu u siječnju, ona je plakala na njegovu krilu. Drugi put su izveli pjesmu bilo je uživo za vrijeme Oskara, što je dodatno dokazalo da Gaga i B. Coop imaju zaista jaku kemiju.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh