Lady Gaga i Jeremy Renner – novi holivudski par?

25.03.2019.

Šuška se da je par često viđen zajedno

Lady Gaga je službeno single, ali nove vijesti iz Us Weeklya otvaraju mogućnost da se između nje i glumca Avengersa Jeremyja Rennera rađa romantika. Insajder je ispričao da se Gaga “druži” s Rennerom, iako izvor “ne vjeruje da je u ovom trenutku taj odnos romantičan”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

Ipak, izvor tvrdi da je Gaga provela mnogo vremena s Rennerom i njegovom šestogodišnjom kćeri Avom.

Glasine oko potencijalne nove ljubavi u životu slavne pjevačive i glumice dolaze mjesec dana nakon što je Gaga potvrdila da je prekinula svoje zaruke sa svojim dečkom od dvije godine, Christianom Carinom.

U to je vrijeme izvor rekao ljudima da raskid nije bio dramatičan. – Veza jednostavno nije uspjela. Odnosi se ponekad završavaju. Nema duge dramatične priče “, rekao je izvor.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

#FashionReinvention inspiracija: transformacije Lady Gage od burleske do Hollywooda

Dok odbrojavamo dane do ovogodišnjeg izdanja ELLE Style Awards, koje su u znaku kampanje #FashionReinvention, osvrćemo se na stilske transformacije Lady Gage u posljednjih desetak godina

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh