Lady Gaga i Taylor Kinney – nježnosti na crvenome tepihu

Lady Gaga i Taylor Kinney
21.10.2015.

Zaljubljeni par na premijeri filma 'Rock the Kasbah' u New Yorku

Premda Lady Gaga trenutno glumi glavnu negativku u petoj sezoni serije ‘American Horror Story: Hotel’, koja je već ocijenjena kao “pretjerana” i naprosto “suluda” zbog količine strahota koje prikazuje, čini se kako glazbenicu i teelvizijsku zvijezdu to nimalo ne smeta.

 

Lady Gaga i Taylor Kinney

 

Ona je naumila promijeniti tijek svoje uspješne karijere te je napravila genijalan i neočekivan zaokret kada se pojavila na setu serije Ryana Murphyja o kojoj svi bruje već godinama.

Kako se sreća u njezinome životu uvijek vidi, tako Gaga u posljednje vrijeme naprosto doživljava renesansu na privatnome i poslovnome planu, a uz nju u svakome je trenutku njezin partner i zaručnik, glumac Taylor Kinney.

 

Lady Gaga i Taylor Kinney

 

Ovaj se zvjezdani par pojavio na premijeri filma Barryja Levinsona ‘Rock the Kasbah’ u New Yorku i pred okupljenim fotografima izmijenio nekoliko poljubaca i zagrljaja. Čini se kako su zaljubljeniji nego ikad!

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Koga ljubi Lady Gaga?

Pjevačica se nije dugo oporavljala od prekida

▲ Povratak na vrh