Lindsay Lohan ima novi bizarni naglasak

23.07.2019.

Mate?

Lindsay Lohan priprema se na nekoliko mjeseci gostovati u ulozi jednog od sudaca na showu The Masked Singer Australia, pjevačkom natjecanju gdje se slavne osobe natječu jedna protiv druge u ludim kostimima kako bi prikrile svoj identitet, ostavljajući publiku i suce da odaberu najboljeg. Čini se da je glumica tijekom nedavnog putovanja u zemlju naišla na australski naglasak.

U videu objavljenom na njezinom Instagram računu, LiLo priča na neobičnom australskom naglasku, govoreći: “G’day mates,” prije nego što poljubi fotoaparat. “Ovdje sam u Australiji”, kaže ona svojim obožavateljima i pokazuje pogled na prekrasan krajolik, koji puca s njezina balkona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Ako ste novi u svijetu Lindsay Lohan, ona ima poseban dar za usvajanje naglasaka. Ranije ove godine, Entertainment Tonight upitao je Lohan o njezinom sve čudnijem naglasku, a ona je objasnila da se njezin naglasak mijenja jer često putuje na različite destinacije. Perez Hilton zabilježio je još jedan njezin zanimljiv dijalekt.

 

Jednom glumica, uvijek glumica, što reći. Koji naglasak Lindsay Lohan je vama najdraži?

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Lindsay Lohan pomogla LGBTQ obožavateljici da se outa roditeljima

Slavna glumica pružila podršku djevojci koja se odlučila na veliki korak

Lindsay Lohan iznenadila pojavom na crvenom tepihu

Nakon što smo vidjeli Linday Lohan na dodjeli MTV Europe Music Awards zaključili smo da nam pod hitno treba mala zlatna haljina!

Lindsay Lohan

Lindsay se vraća!

Pjevačica je pozirala za novu modnu kampanju i izgleda izvrsno

Lindsay Lohan

Elegantna moda Lindsay Lohan

Slavna glumica pažnju je privlačila u visokim potpeticama na ulicama Londona

▲ Povratak na vrh