Lindsay Lohan pomogla LGBTQ obožavateljici da se outa roditeljima

26.01.2021.

Slavna glumica pružila podršku djevojci koja se odlučila na veliki korak

Djevojka Alana odlučila je priznati svoju seksualnu orijentaciju roditeljima i pritom je zatražila pomoć Lindsay Lohan putem stranice Cameo, koja omogućava fanovima da od zvijezda naruče personalizirane videe. No, umjesto traženog videa, Alana je dobila Lindsayinu poruku podrške i savjeta koji je podijelila na TikToku.

“Hej Alana, ovdje Lindsay Lohan! Znam da se spremaš na veliki korak – reći svojim roditeljima tko si zapravo i da želiš da te prihvate i mislim da bi to zaista trebala sama napraviti. Ako to dođe od tebe, osjetit ćeš moć i snagu. Važno je da se voliš i da živiš iskreno i to kažeš roditeljima. Obećajem da će razumjeti. Šaljem ti svu ljubav ovog svijeta, snagu i podršku. Sretno!” – ohrabrila je Lindsay mladu obožavateljicu.

Lohan glasno podržava prava LGBTQ zajednice, a premda je i sama izlazila i s muškarcima i ženama, nije se javno izjašnjavala o vlastitoj seksualnoj orijentaciji. Mlada Alana nakon objavljenog videa koji je postao viralan outala se roditeljima i kasnije podijelila s pratiteljima da su to jako dobro prihvatili, prenosi Huffpost.

 

 

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kraj jedne ere: Kako je selfie postao sinonim za selfish… i što pandemija ima s tim

Jeste li primijetili promjenu na društvenim mrežama? Nakon godina probijanja kroz nepregledne gomile fotošopiranih autoportreta, napućene usnice i Bambi eyes počinju nestajati s radara virtualne zbiljnosti. To je vrlo vjerojatno jedina pozitivna stvar koja nam se dogodila u 2020.

Zašto lažne vijesti, mračne istine i teorije zavjere doživljavaju svoje zlatno doba?

Ptice ne postoje, zemlja je ravna ploča, koronavirus je urota Billa Gatesa kojom će nas pretvoriti u šišmiše, a Meghan Markle je robot. Čini se da teorije zavjere ovih dana doživljavaju svoje zlatno doba šireći se osobito među sve mlađim ljudima, a osim što potenciraju sukobe, šire paranoju i dezinformacije, ujedno rapidno uništavaju bliske međuljudske odnose. O čemu je riječ i kako se boriti s prodorom tih iščašenih paralelnih stvarnosti?

'Izgledaš umorno...' - Bella odgovorila na komentar koji nitko nikad ne želi čuti

U najnovijem izdanju svakodnevne torture nerealnih očekivanja...

Instagram overload? Možda je vrijeme za detox

Kad se osjećate kao da ste se suviše zaplele u društvene mreže, raspetljajte se u nekoliko lakih poteza

▲ Povratak na vrh