Love hurts: supruga pjevača Robbiea Williamsa otkrila da ju je slavni glazbenik prije braka tri puta ostavljao

10.08.2020.

Danas im je veza prilično skladna (nedavno su proslavili desetu godišnjicu braka), no počeci su bili prava drama. Sve o “trnovitom” prvom činu njihove ljubavi slavni par ispričao je u svom podcastu (Staying) At Home With The Williamses”….

 O prvim mjesecima veze sa slavnim glazbenikom Ayda Field danas  može pričati s osmijehom na licu, kao da prepričava neku romantičnu komediju, no bilo je dana kad je svoj odnos s hirovitim i emotivno nestabilnim Robbiem Williamsom doživljavala kao pravi triler. Par se upoznao u vrijeme dok se pjevač borio s ovisnostima o drogi i alkoholu i nije bio spreman za ništa ozbiljnije od povremenog viđanja. No, među njima je definitivno postojala povezanost, a Aida je bila uporna i spremna na opraštanje. “Bio si u vrlo mračnoj fazi svog života i radio neke jako mračne stvari. Srce mi je bilo slomljeno više puta, ali uspjeli smo to preživjeti”, priznala je Ayda, na što se Robbie nadodao: “Kad kažeš mračne stvari misliš na činjenicu da sam se tri puta ostavio?”. “Ne mislim samo na to, već na tvoje ponašanje. Ostavio si me bez da si mi rekao da si me ostavio, samo si izveo svoj stari poznati Houdini act i nestao iz mog života, da bi par dana kasnije u vrećama za smeće dostavili moje stvari iz tvoje kuće. Bez riječi”, ispričala je pjevačeva supruga. Onda bi joj se ponovno javio i tako nekoliko puta…

Nakon trećeg prekida i pomirbe, Robbie je ipak shvatio ono što je ona, kako kaže, znala odmah – da su si suđeni. “Otkako smo se upoznali na onom partiju, od tog prvog trenutka, osjetila sam nevjerojatnu povezanost i bliskost s tobom, kao da se oduvijek znamo”, konstatirala je Ayda. A pjevač nastavio: “znam o čemu pričaš, ja i danas, nakon deset godina braka, osjećam tu identičnu vrstu opuštenosti i povezanosti”. Da bi uspjeli, slažu se, presudila je ne samo ljubav, već i Robbieva volja da konačno raskrsti sa svojim unutarnjim demonima.

Piše: Jasmina Rodić
Fotografije: Instagram @aydafieldwilliams

Pročitajte i...

kim kardashian

Novi neobični parovi u celebrity univerzumu?

Nakon Kourtney Kardashian i Travisa Barkera, šuška se o novim naizgled nespojivim parovima među celebovima

Rege-Jean Page i Phoebe Dynevor su zaljubljeni (ali ne jedno u drugo)

Lady Whistledown nije očekivala ovakve vijesti

Gotovo je između J.Lo i Alexa Rodrigueza?

Nakon dvije godine zaruka i odgađanja vjenčanja zbog pandemije, čini se da je došao kraj višegodišnjoj vezi

chloe sevigny siniša mačković

Mladenka u crnini: Minimalistički look holivudske glumice i zaprešićke mladenke

Chloë Sevigny Instagram objavom obilježila godišnjicu braka sa Sinišom Mačkovićem iz Zaprešića

Adele započinje novu romansu koja bi mogla biti preslatka. Držimo im fige

„Stvari se zahuktavaju. Kreću se u istim londonskim krugovima i zabavno im je…“

▲ Povratak na vrh