Ludi party na britanskom dvoru

Party na kraljevskom dvoru
30.12.2013.

Bračni par odlučio je zabaviti širu kraljevsku obitelj uz karaoke, miniolimpijadu na konzoli Wii i brojne društvene igre

Princ William provodi blagdane sa suprugom, vojvotkinjom od Cambridgea, i polugodišnjim sinom, prijestolonasljednikom Georgeom na imanju kraljice Elizabete II u Sandringhamu, gdje im se pridružila i njihova daljnja rodbina.

„Kraljevski Božić je dosad je bio vrlo formalan i ispunjen brojnim zadacima, gosti i članovi obitelji čak su znali dobiti itinerar. Ali otkako je Will prošle godišnje proslavio Božić kod Middletonovih, otkrio je da blagdani mogu biti mnogo zabavniji uz malo truda. Sad s Kate želi unijeti malo te neformalnosti i na kraljevski dvor“, izjavio je neimenovani izvor za jedan britanski časopis.

„Donio je čitav niz društvenih igara. Što su smješnije i zabavnije, to bolje, lakše će se opustiti. Njegov brat Harry čak je predložio da donese konzolu Nintendo Wii. On obožava plesati i pjevati, pogotovo nakon malo kuhanog vina. Očekuje se mnogo zabavnih igara i karaoke!“

Mladom bračnom paru navodno pomaže i princezina sestra Pippa u planiranju zabave. Nakon što je popularna brineta objavila knjigu ‘Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends’, čini se da je Pippa Middleton prepuna prijedloga.

Pipa je pripremila na stotine trikova i ideja kako bi bila sigurna da se svi ludo zabavljaju. „Planira miniolimpijadu na konzoli Wii pa će tu biti i streljaštva i preskakanja prepona za virtualno zlato, srebro i broncu. A ako ne bude previše hladno, i u vrtovima i na livadama Sandringhama mogu uživati u različitim aktivnostima. Kraljica se vjerojatno ipak neće priključiti tom djelu slavlja“, zaključio je neimenovani izbor.

© Cover Media

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh