Mala vjenčanja po uzoru na slavne parove

20.10.2020.

Traženje odgovarajuće dvorane, benda, fotografa, cateringa, haljine, smještaja za goste koji dolaze izdaleka, frizera i šminkera... a onda povrh svega propisi o okupljanjima i zabrane. Ako planirate vjenčanje i želite izbjeći stresove koji s tim dolaze, inspirirajte se primjerima zvijezda koje su svoju ljubav odlučile proslaviti u krugu najbližih.

Neki maštaju o velikim vjenčanjima, torti na nekoliko katova, velu od nekoliko metara i očima svih ljudi koje su ikad upoznali uprtima u njih. Drugi se užasavaju pompe i žele ozakoniti svoju vezu u društvu samo svojeg odabranika i par svjedoka. Ako vam postojeća ograničenja o broju uzvanika idu na ruku jer ste ionako razmišljali kako skratiti listu i ne pozvati bratića strininog ujaka, možda je ovo vrijeme idealno da zaboravite na tuđa očekivanja i proslavite svoju vezu na način na koji ste potajno priželjkivali. A ukoliko ste ipak htjeli veliko glamurozno vjenčanje, a vaša ljubav ne može čekati, možete na maloj privatnoj ceremoniji razmijeniti zavjete, a s velikom feštom pričekati topliju sezonu. Tako su uostalom učinili i mnogi slavni parovi.

Kralj rocka, Elvis Presley i njegova dugogodišnja djevojka Priscilla vjenčali su se 1967. u Las Vegasu (bez Elvisovih imitatora), ceremonijom u uskom krugu prisutnih, ali kasnije su proslavili uz doručak sa šampanjcem i stotinjak uzvanika. Prema sličnom scenariju u bračne vode uplovili su i Sophie Turner i Joe Jonas (također u Las Vegasu),  Jessica Alba i Warren Cash u gradskoj vijećnici na Beverly Hillsu bez svjedoka, Brad Pitt i Angelina Jolie na svom imanju u Francuskoj u prisustvu djece, Kristen Bell i Dax Shepard, Justin Bieber i Hailey Baldwin u gradskoj vijećnici, Rachel Weisz i Daniel Craig u New Yorku sa samo četiri uzvanika, Miley Cyrus i Liam Hemsworth na njezinom imanju u Tennesseju, Kate Winslet i Ned Rocknroll u tajnoj ceremoniji…

Za neke od navedenih parova ljubav nije bila dovoljna i jedva su doživjeli prvu godišnjicu braka, dok drugi i dalje uživaju zajedno, jer kao ni velika vjenčanja, ni mala nisu pokazatelj uspješnosti braka. Uzore za dobar brak možda je bolje tražiti negdje drugdje, a ne u Hollywoodu.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia, Instagram (thewedlist)

Pročitajte i...

lily collins

Bajkovito vjenčanje Lily Collins

'Nikad sretnija' mladenka blistala je u vjenčanici koju je dizajnirao Ralph Lauren

Raskošna vjenčanica nećakinje Lady Di nadahnuta je obiteljskim naslijeđem

Vjenčanje Lady Kitty Spencer u Italiji bilo je s potpisom Dolce & Gabbane

Za nju je izgradio kapelicu: Klasika i country rock u vjenčanicama Gwen Stefani

Nakon petogodišnje veze, pjevačica Gwen Stefani i Blake Shelton razmijenili su bračne zavjete, a mladenka je tom prigodom nosila čak dvije vjenčanice s potpisom Vere Wang

Ariana Grande

Na koju divu vas podsjeća svadbeni look Ariane Grande?

Vjenčanicu je dizajnirala slavna Vera Wang

Kako odabrati torbicu za vjenčanje i uskladiti je s vjenčanicom?

Najmodernije torbice i modni dodaci za dan koji ćete pamtiti zauvijek...

ariana grande

Ariana Grande se udala, a mi smo sretni jer je napokon sretna u ljubavi

Malom ceremonijom Ariana i Dalton Gomez ozakonili su svoju ljubav

▲ Povratak na vrh