Margot Robbie i Brad Pitt su imali savršen provod u Los Angelesu

14.07.2019.

"Once Upon A Time In Hollywood"

Promoviranje filma može biti zamorno. Tu su beskrajni intervjui i press konferencije na kojima glumci moraju uzastopno odgovarati na slična pitanja, beskrajno poziranje na crvenom tepihu i fotografiranja.

 

 

No, tijekom službenog photovcalla najnovijeg filma Quentina Tarantina, “Once Upon A Time In Hollywood”, Brad Pitt je odlučio oraspoložiti sve pristune neočekivanim baletnim vještinama.

 

 

Margot Robbie, koja glumi pokojnu glumicu Sharon Tate u filmu, namjestila se za fotografiranje – u prekrasnom Dereku Lam kombinezonu sa širokim nogavicama – kad je Pitt uplesao u kadar.

Glumica je očito uživala u izvanrednom prekidu dok su se svi prisutni histerično smijali dok je Pitt pokazivao svoj najbolji baletni pokret pred Margot. Robbie i Pittu pridružili su se redatelj Quentin Tarantino i njihov kolega u filmu Leonardo DiCaprio.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Margot Robbie je opsjednuta ovim japanskim beauty brendom

Jeste li čuli za omiljeni brend celebrity vizažista?

A što u izolaciji radi Brad Pitt?

Nakon što je jedan američki tračerski magazin objavio vijest o tome kako su Brad i njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, već 22 dana zajedno u izolaciji, došlo nam je da izađemo na balkone i zaplješćemo od ushita. Ali…

Celebrity manikeri otkrili kakvi će trendovi vladati na noktima

Samo bacite pogled na manikure s dodjele nagrada Zlatni globus

▲ Povratak na vrh