Meghan Markle će ponovno postati blogerica

17.09.2019.

Slava influencerke na Instagramu proganja vojvotkinju?

Vojvotkinj poslovni menadžer, Andrew Meyer, podnio je prijavu američkoj Agenciji za registraciju kako bi sačuvao prava na ime bloga Meghan Markle, Tig, do najmanje 2021. godine. Ako se sjećate, ona je pokrenula blog na vlastitoj web stranici 2014. godine nazivajući je “centrom uviđajnih gurmana – onih koji žude za hranom, putovanjima, modom i ljepotom”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Nakon zaruka s princom Harryjem, život blogerice je morala zaboraviti. Međutim, čini se da bi vojvotkinja od Sussexa mogla uskoro iznenaditi sve (prije svega kraljicu!) i nastaviti s radom na platformi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on


Osim toga, Meghanino ime agenti su registrirali još jednu web lokaciju pod nazivom Tigtots, što se vjerojatno odnosi na majčinstvo. Kraljevski insajderi sugeriraju da će oživljavanje stranice pomoći Markle da provede plan o ponovnom pokretanju bloga i “slomi Internet”.

 

Piše: N.B.
Fotografiije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Novi izazov Meghan i Harryja

Što imaju za reći odmetnuti članovi kraljevske obitelji?

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Što Meghan Markle uvijek nosi sa sobom kad putuje

Jedna od sitnica kojima je lijepa glumica navodno impresionirala princa Harryja na početku veze bio je - njezin talent za pakiranje! Naime, umjesto gomile kofera koje je Harry očekivao, njegova je djevojka na romantično putovanje u Afriku ponijela samo jedan jedini ruksak, a evo što se u njemu nalazilo….

▲ Povratak na vrh