Meghan Markle svojim outfitom prekršila kraljevski protokol?

15.02.2018.

Princ Harry i Meghan Markle stigli su u utorak u prvi službeni posjet Škotskoj, a i ovoga puta svi su pogledi bili usmjereni prema lijepoj Amerikanki

Meghan se za posjet Škotskoj odlučila za siguran odabir, a riječ je o kaputu tartan uzorka. Burberry kaput od zeleno plavog tartana dio je proljetno/ljetne kolekcije za 2018. godinu, a buduća vojvotkinja iskombinirala ga je uz hlače s potpisom Veronice Beard i crnu dolčevitu.

Cjelokupni styling Meghan je zaokružila zeleno-zlatnom crossbody torbicom svog omiljenog škotskog dizajnera Strathberryja, a upravo ta torba izazvala je brojne rasprave. Naime, ovaj model torbe nije uobičajen u kraljevskim krugovima. Prema kraljevskom stručnjaku Williamu Hansonu, plemkinje (posebno Kate Middleton) uglavnom nose klasične clutch torbice kako bi izbjegle učestala rukovanja.

Iako su se mediji raspisali kako je Meghan time prekršila protokol, komentatorica CNN-a Victoria Arbiter objasnila je da nije došlo do kršenja protokola.

“Meghan nije prekršila kraljevski protokol jer jednostavno nema pravila koje je mogla prekršiti. S druge strane, istina je da Meghan radi stvari malo drugačije. Obično ne viđamo članove kraljevske obitelji s crossbody torbom”, izjavila je Arbiter.

Piše: B.P.
Foto: Getty Images

Pročitajte i...

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh