Miley Cyrus je rekla veliko „ ne“ grudnjaku i to se pokazalo kao dobra ideja

17.12.2018.

Svjetlucavo rock'n'roll izdanje pop zvijezde

Miley Cyrus se za svoj prvi nastup na Saturday Night Liveu pojavila u svjetlucavoj metalik srebrnoj Gucci trenirci koja je bila potpuno raskopčana.

Očekivano, svi su zastali da vide što bi se moglo dogoditi za trajanja izvedbe pjesme Nothing Breaks Like A Heart, no, na blago razočaranja koje se odmah proširilo Twitterom, nije došlo do dodatne nepredviđene golotinje te je nastup prošao u najboljem redu.

Bez grudnjaka je prošao i drugi nastup te večeri, kada joj se uz Mraka Robsona pridružio i Sean Lennon, sin Johna Lennona te su zajedno izveli pjesmu Happy Xmas (War is Over).

Pjevačica je odabrala svečane kombinacije, koje dokazuju da i dublji dekolte može izgledati elegantno.

Piše: V.S.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

hgz

Ne propustite: Ruski virtuozi sviraju za HGZ

Jedan od najznačajnijih violončelista današnjice Boris Andrianov i svjetski poznati pijanist Andrej Gugnin na inicijativu Danijela Gašparovića, voditelja umjetničke organizacije Cristoforium, sviraju donatorski koncert za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

vortex strings

Kvartet Vortex Strings svira crossover u HGZ-u

Gudački kvartet Vortex Strings održat će u četvrtak 22. travnja u Hrvatskom glazbenom zavodu dugo pripremani koncert nazvan Beyond classic s odličnim crossover programom.

Ne propustite Storyjev uskrsni koncert iz Zagrebačke katedrale

Pogledajte jedinstveni Storyjev uskrsni koncert u nedjelju, 4. travnja, u 18 sati iz ranjene Zagrebačke katedrale na portalu Story.hr kao podsjetnik na nadu u bolje sutra.

U 6:24 glazba je nadjačala sjećanje na potres

Na godišnjicu potresa, 22. ožujka u 6:24 u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda nastupili su brojni umjetnici na koncertu Glazba glasnija od potresa.

▲ Povratak na vrh