Miley Cyrus u žestokoj borbi s kritičarima na Twitteru

23.08.2019.

Varanje, droga i razvod samo su neke od tema kojih se pjevačica dotakla

U današnjoj epizodi serije „Što se s Miley Cyrus događa u sjeni njezinog predstojećeg razvoda?” – nakon što mogli smo vidjeti kako se odmorila od planinarenja, tetoviranja (njen najnoviji dodatak je zmija iz grba Visconti, koji je službeni simbol grada Milana) i općenito osvajajući #HotGirlSummer – s Kaitlynn Carter ranije ovog mjeseca u Italiji – kreće sasvim drugačiji zaplet.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 11, 2019 at 9:14am PDT


Miley izjavljuje: “Dragi Internete, nikada nisam varala Liama Hemswortha. Neću odgovarati na daljnja pitanja o tom pitanju. Pozdrav!” Cyrus na Twitteru nastavlja: “Možete reći da sam hašomanka, pušim u loncu, bijesan brdo, ali nisam lažljivac.”

 

‘Mogu priznati puno stvari, ali odbijam priznati da je moj brak završio zbog varanja’, dodaje. ‘Liam i ja smo bili zajedno jedno desetljeće. Rekla sam to prije i to ostaje istina, volim Liama i uvijek ću ga voljeti.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 15, 2019 at 9:02pm PDT


Međutim, zapravo su Mileyijine kontroverze prije samih glasina o nevjeri te zbog kojih javnost ne skriva kritiku njezinog ponašanja, iako sama Miley tvrdi kako se promijenila od kad više nije u ranim dvadesetima. Pjevačica se osvrnula i na te skandale. Neki od njih su bili nepoznati javnosti poput toga da je izgubila veliki ugovor s Walmartom jer je uhvaćena u krađi i toga da je dobila otkaz sa projekta Hotel Transylvania jer je Liamu kupila tortu u obliku muškog spolnog organa i slikala se s njom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 22, 2019 at 12:47pm PDT


Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Liam Hemsworth ponovno ljubi poslije Miley Cyrus

Tko je nova simpatija australskog glumca?

Žene u očima javnosti i mit uzorne djevojke

Kada su očekivanja previsoka?

▲ Povratak na vrh