Millie Bobby Brown dobila najveću ulogu u karijeri

11.01.2018.

13-godišnja zvijezda potpisala je ugovor s produkcijskom kućom Legendary Entertainment, prema kojem joj je pripala glavna uloga u adaptacijama serije romana “Enola Holmes Mysteries”

Zvijezda serije “Stranger Things”, Millie Bobby Brown, otkrila je svoj novi veliki projekt, a riječ je glavnoj ulozi u filmskom serijalu koji se temelji na romanima “Enola Holmes Mysteries”. Prema portalu Deadline, Millie će osim glavne uloge pripasti i uloga producentice.

Adaptacija serije romana spisateljice Nancy Springer fokusira se na detektivske avanture Enole Holmes, četrnaestogodišnje sestre poznatog fikcijskog detektiva Sherlocka Holmesa. Priča se fokusira na Enolino istraživanje nekoliko slučajeva nestalih osoba, uključujući u onaj u kojem je nestala i njezina majka.

Serija romana “The Enola Holmes Mysteries” sastoji od šest dijelova koji su objavljivani u periodu od 2006. do 2010. godine, a prva i peta knjiga bile su nominirane za prestižnu nagradu Edgar.

Osim ove uloge, mlada zvijezda u usponu dobila je ulogu i u filmu “Godzilla: King of Monsters”, čija je premijera zakazana za sljedeću godinu. Jedva čekamo vidjeti što nam još sprema nezaustavljiva Millie!

Piše: B.P.
Foto: Getty Images

Pročitajte i...

4

Millie Bobby Brown u neodoljivoj blagdanskoj kampanji za Calvin Klein

Zvijezda serije Stranger Things u ulozi modela

J. Lo, Gal Gadot, Ellen DeGeneres i druge slavne žene u novom spotu za Maroon 5

Adam Levine je u svoj novi spot pozvao niz slavnih žena

Princeza novoga doba: Millie Bobby Brown

Svojim mladenačkim duhom, nevjerojatnim glumačkim talentom i nepogrešivim osjećajem za stil, mlada Millie Bobby Brown eksplodirala je na svjetskoj filmskoj i modnoj sceni

▲ Povratak na vrh