Mindy Kaling je kreirala novu seriju za Netflix

25.03.2019.

Priča o sazrijevanju

Drama Mindy Kaling inspirirana njezinim djetinjstvom stići će uskoro na Netflix.

Serija prati komplicirani život suvremene prve generacije indijansko-američkih tinejdžerki, a bit će su-kreirana od strane Langa Fishera (“The Mindy Kaling Project”. 39-godišnji glumica i komičarka stvorila je seriju i raditi će kao pisac, izvršni producent i show-runner uz Fishera.

 

 

Roditelji Mindy su iz Indije i upoznali su se dok su radili u istoj bolnici u Nigeriji. Njezina se obitelj doselila u SAD 1979. godine, kada se rodila Kaling. Serija će se temeljiti na njezinom istinitom iskustvu kao djeteta imigranata i priči o odrastanju uz različite kulture.

Komičarka je takožđer nedavno ostvarila nezapamćeni uspjeh prodavši seriju “Late Night” Amazonu za 13 milijuna dolara i čini se da njezina sreća ne prestaje te se veselimo što ćemo imati mogućnost pratiti njezin rad u čak dvije nadolazeće serije.

Piše: N.B.
Fotografije Profimedia

Pročitajte i...

Stiže serija koju potpisuje sjajni Luca Guadagnino i… jedva čekamo!

Redatelj prekrasnih filmova Call Me By Your Name, I Am Love i The Bigger Splash potpisuje svoju prvu seriju koja stiže na HBO već u rujnu

Pozor! Stiže "Legally Blonde 3" i ovo je sve što zasad znamo

Naša najdraža plavuša s Harvarda i jedna od najdražih plavuša uopće vraća se po treći put, i to u suradnji s Mindy Kaling

Sretne vijesti! Reese Witherspoon priprema čak dva nova rom coma

Okrunjena kraljica žanra priprema dva nova projekta za Netflix, život je dobar, srce nam je na mjestu...

Sve must-see serije koje nam stižu do kraja mjeseca

A mislile ste da vam planer ovih dana ne treba?

▲ Povratak na vrh