Najbolje odjevene zvijezde ovog tjedna su…

19.05.2019.

Fantastične odjevne kombinacije s crvenog tepiha u Cannesu

Tjedan iza nas obilježio je početak Filmskog festivala u Cannesu, a zahvaljujući fantastičnim izdanjima na crvenom tepihu svi drugi događaji su pali u zaborav.

Crveni tepih u Cannesu doista nikada nije bio zanimljiviji, a posebno nas je oduševila Bella Hadid u nježnoj lepršavoj Dior couture haljini. Svojim romantičnim izdanjima oduševila nas je i Elle Fanning koju smo vidjeli u Gucci haljini boje breskve i raskošnoj Valentino couture haljini cvjetnog uzorka. Za nježne neutralne tonove odlučila se i Selena Gomez koja je briljirala u dvije Louis Vuitton kombinacije. U nešto odvažnije izdanju Louis Vuitton smo vidjeli i na Julianne Moore koja nas je kasnije oborila s nogu i u Givenchy metaliziranoj haljini.

Metalizirano je odlično nosila i Tilda Swinton u Haider Ackermann izdanju, a svojim crno-bijelim izdanjima oduševila nas je Chloe Sevigny, u elegantnoj pripijenoj Mugler haljini s rukavicama, kao i u Loewe haljini s rupičastim detaljima.

Koja poznata dama je vas najviše oduševila u Cannesu?

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kako nositi jeans kao top model?

Inspirirajte se traper stilom trenutačno najaktualnijih manekenki i influencerica

Tri načina kako ovog ljeta nositi traperice

Ako se i ljeti teško odvajate od omiljenih traperica, ove će vas ideje razveseliti

Ljetni must have: teniska suknjica

Epidemiološka situacija pokazala je da se treba kloniti teniskih turnira i ostalih velikih okupljanja, ali to ne znači da ovaj slatki modni komad ne možete iskoristiti za šetnju gradom…

▲ Povratak na vrh