Najbolji zvjezdani Halloween outfiti 2020

31.10.2020.

Ova godina puna je "tricks", a vrlo malo "treats", no to nije spriječilo celebove da se dobro provedu kod kuće

Ove godine ništa od uobičajene Noći vještica – obilaženje kuća i veliki tulumi s mnoštvom neznanaca… No slavni nisu propustili priliku, pa su se kod kuće poigrali sa šminkom, perikama i kostimima i zabavili s djecom, ili su nas na svojim profilima na društvenim mrežama podsjetili na svoje kostime ranijih godina.

Tako se Kim Kardashian s prijateljem Jonathanom Chebanom zamaskirala u Carole Baskin i Joea Exotica iz Netflixovog hit dokumentarca Tiger King, dok su njezina djeca bila tigrići. Pjevačica Halsey se pretvorila u Corpse Bride, Joe Jonas se prisjetio ranijeg Halloweena kada je sa suprugom Sophie Turner bio maskiran u Morticiu i Gomeza Addamsa, a pjevačica Ciara se preobrazila u kolegicu Cardi B.

Kraljica Halloweena Heidi Klum videom na svojem Instagram profilu dugo je najavljivala svoj omiljeni praznik, a finale je bio mini horor video kojim na duhovit način podsjeća pratitelje da ostanu kod kuće. A po uzoru na zvijezde, ako ste vješti s makeupom, zašto se ne maskirati i ove godine, barem za društvene mreže?

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram (kimkardashian, joejonas, iamhalsey, heidiklum, ciara)

Pročitajte i...

Jesu li Dakota Johnson i Chris Martin zaručeni? (Zar to ne bi bilo divno?)

Prvo nam je za oko zapela predivna Gucci haljina, a zatim golemi prsten

Drew Barrymore: od slatkice iz 'E.T.-a' do jedne od rijetkih slavnih žena koja ne skriva svoje poroke i crne dane

Poznata glumica, poduzetnica, a odnedavna i tv voditeljica, u intervjuu za New York Time otkrila je zbog čega je jedva preživjela treći razvod i zašto se ipak svaki dan budi – s osmijehom

Beyoncé živi život: Možda je usporila tempo, ali nije postala kućanica

Ikona Beyoncé podijelila video s s privatnim obiteljskim snimkama kakve javnost rijetko ima priliku vidjeti

Ovo su maske o kojima svi pričaju

Maske za lice koje vašu kupaonicu pretvaraju u luksuznu SPA-oazu. Pssst: dobijete ih kao dar uz novi Cosmopolitan koji je na kioscima, i to pakiranje od 7 komada!

▲ Povratak na vrh