Ovih tjedana čak i Banksy radi “od doma”, a njegova supruga nije baš oduševljena

Banksy grafit u Parizu
17.04.2020.

Kako izgleda karantena za proslavljenog street artista

Posljednjih tjedana, zbog pandemije koronavirusa, većina nas je svoje urede premjestila u blagovaonice i dnevne sobe vlastitih domova. No, kako su se u novim okolnostima snašli street artisti kojima je “ured” ulica? Najpopularniji ulični umjetnik na svijetu otkrio je odgovor na to pitanje. Misteriozni Banksy objavio je rezultat rada “od doma” na svom Instagram profilu izazivajući simpatije svojih mnogobrojnih sljedbenika.

Banksy isto radi od doma

Naime, Banksy je, tijekom tjedana provedenih u kućnoj izolaciji, oslikao vlastitu kupaonicu. Legendarni britanski street artist umjetnost je s uličnih zidova preselio u svoja četiri zida, a kao rezultat njegovog rada u izolaciji nastao je “crtež” štakora koji su napravili pravi pravcati kaos “igrajući” se s pastom za zube i razbacujući role wc papira. Banksy je pritom napisao i kako njegova “supruga mrzi kada radi od doma”, a mi možemo samo reći da suosjećamo. Posljednji mural kojim nas je počastio u svom standardnom “uličnom” okruženju, Banksy je nacrtao na zidu u Bristolu za Valentinovo, a mural prikazuje djevojčicu koja s praćkom u zrak ispaljuje ružine latice. Premda nam se i njegova novo preuređena kupaonica jako dojmila, nadamo se da će nas Banksy ipak uskoro moći iznenađivati iz svog prirodnog okruženja – ulice. Njegova supruga će sigurno odahnuti.

Piše: Tina Lončar

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kako je (i o čemu je) sniman prvi film napravljen u potpunosti u izolaciji

Zendaya i John David Washington zvijezde su romantične drame napisane i snimljene u tajnosti tijekom izolacije

Kako zaštititi kožu lica od plave svjetlosti koju emitiraju digitalni uređaji?

Saznali smo sve o tome kako sačuvati blistav i svjež ten sad kad provodimo više vremena pred ekranima

Najnoviji gastro hit na Instagramu: Art Focaccia

Ukusna plosnata pogača prelivena maslinovim uljem i začinima, složit ćete se, baš i nije fotogenična. No, uz nekoliko vlati vlasca i cherry rajčica pretvara se u pravo malo umjetničko djelo

Naučite plesati balet uz Dior

Usavršite svoje piruete i plié u izolaciji

▲ Povratak na vrh