Rihanna objavila najekskluzivniju autobiografiju. Bilo bi je korisno pročitati

19.02.2021.

Limitirana queen-size verzija donosi jedinstveni uvid u život glazbenice i poduzetnice čiji je brend procijenjen na milijardu dolara

Rihannina autobiografija iz 2019., The Rihanna Book, doživjela je novo, limitirano queen-size izdanje od samo 500 primjeraka, a cijena mu je nevjerojatnih 1250 eura. ‘To je umjetničko djelo na koje sam doista ponosna’, izjavila je Riri.

U knjizi je na 504 stranice objavljeno preko 1000 fotografija – od njezina djetinjstva na Barbadosu, glazbenih tura i provoda s prijateljima, ali i neka rukom pisana pisma.

Iako se nakon nedavne vijesti o (privremenom) zatvaranju Fenty modne linije činilo da je došlo do nekih turbulencija u modnoj karijeri pjevačice/poduzetnice, Forbes je prije nekoliko dana objavio da je njezin brend donjeg rublja Savage x Fenty procijenjen na čak milijardu dolara, iako je njezin udio u kompaniji dosta malen, oko 80 milijuna dolara. No Fenty Beauty njezina je najvrednija imovina, u kojem ima udio od čak 375 milijuna dolara. Stoga Riri zaista ima na što biti ponosna, a bilo bi zanimljivo i korisno proučiti autobiografiju tako uspješne poduzetnice.

Piše: K.S.

Foto: Instagram badgalriri

Pročitajte i...

Trendspotting: Sunčane naočale s bijelim okvirima

Rihanna, Gigi i Hailey Bieber obožavaju sunčane naočale s bijelim okvirima, a mi smo izdvojili 10 koje će biti 'točka na i' svakog looka

rihanna

Je li Rihannina nova frizura najveći trend za 2021.?

Frizura koju su nosile brojne slavne žene simbol je nekonformizma, oslobođenja i snage

cardi b

I Cardi B odlučila unovčiti slavu: Pokreće kozmetičku liniju?

Slijedeći primjere iskusnih kolegica, reperica se baca u poduzetničke vode

▲ Povratak na vrh