Rihanna je i službeno najbogatija glazbenica na svijetu

05.06.2019.

Još jedan u nizu uspjeha svestrane umjetnice

Obožavatelji su podijeljeni oko Rihannine nove karijere kao ozbiljne modne dizajnerica i u tom pogledu još uvijek se mora dokazati i učvrstiti poziciju brenda Fenty na okrutnoj modnoj sceni, ali jedno je sigurno, kao glazbenica se sa svojih 8 studijskih albuma i stotine hitova Rihanna se dokazala kao jedna od najtalentiranijih pjevačica današnjice, a usput je u kratkom roku uspjela izgraditi i vrlo uspješan beauty brend.

Trud i rad na glazbenoj karijeri se svakako isplatio jer je Forbes Rihannu upravo i službeno proglasio najbogatijom glazbenicom na svijetu s bogatstvom koje se procjenjuje na šokantnih 600 milijuna američkih dolara, što je gotovo 4 milijarde kuna. Rihanna se tako našla ispred legendarne Madonne s 570 milijuna dolara, Celine Dion sa 450 milijuna i Beyoncé sa 400 milijuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on May 20, 2019 at 6:01am PDT

Piše: A.S.

Foto: Instagram

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

▲ Povratak na vrh