Rihannina londonska rezidencija je na prodaju (i nije nas oduševila)

01.10.2020.

Rihannina tajna londonska rezidencija u blizini legendarnog Abbey Road studija prodaje se za vrtoglavih 41 milijun dolara!

St John’s Wood Park u Londonu, Rihannina je tajna rezidencija koju je unajmljivala od 2018. za čak 18000 funti tjedno. Kuća iz 19.st. ima osam spavaćih soba, parking za 10 automobila, teretanu, 6 kupaonica, prostrane prostorije za zabave kao i uređenu, ali zaklonjenu okućnicu.

Poznata pjevačica/dizajnerica/beauty mogul u ovoj je kući Londonu je boravila većinu vremena svoje veze sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom, koja je završila u siječnju jer navodno „gledajući dugoročno nisu bili dobar par”.

Rihanna je uživala u relativnoj privatnosti kuće, u čijem susjedstvu se nalaze i domovi Sir Paula McCartneya, Gal Gadot i Emme Watson, a pomniji pratitelji njezinog Instagram profila mogli bi prepoznati relativno neutralan interijer ove kuće na pozadini nekih selfieja.

Raskošna kuća, u čijem uređenju prevladavaju neutralni tonovi i baršunaste teksture, ali i koža i kromirani akcenti, prodaje se za 41 milijun dolara, a iz agencije za nekretnine zadužene za njezinu prodaju smatraju da bi idealan kupac bio glazbeni, poslovni ili politički mogul.

Tekst: Kristina Stakor

Foto: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Kako napraviti savršene Insta-fotografije interijera?

Otkrivamo vam pet trikova koji će vam pomoći da napravite savršene Instagram fotografije interijera

"All I want for Christmas" je kuća u kojoj se izolira Mariah Carey

Svima je već dosta razgovora o koroni i njihova četiri zida, pa i slavnima

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

Ratched - kako scenografija pridonosi osjećaju jeze

Ili- zeleno, ne volim te više zeleno

Kako Rihanna radi od kuće… i što pritom nosi?

Kako dežurna Bad Gal provodi karantenu, uspijeva osvajati svijet radeći od kuće i što joj je najdraži outfit…

Kako stilizirati biljke u interijeru?

Nekoliko ideja koje će podignuti izgled prostora

▲ Povratak na vrh