Doznali smo kako će u rebootu objasniti zašto Samanthe nema u ‘Seksu i gradu’. Već nam nedostaje…

12.02.2021.

Naslov 'And Just Like That...' kojim je najavljeno novo poglavlje slavne serije objašnjava antiklimaktičan razlog zbog kojeg Samantha više nije dio slavne četvorke

Otkako je Kim Cattrall vrlo jasno i nedvosmisleno dala do znanja da neće sudjelovati u reboot-u serije ‘Seks i grad’, fanovi su se pitali i nagađali kako će biti prikazan ili ‘otkazan’ omiljeni lik Samanthe Jones. Od navođenja niza drugih glumica koje bi eventualno mogle zamijeniti Kim u ulozi seksualno oslobođene Sam, do svih načina na koje bi Samantha mogla ‘umrijeti’, no objašnjenje je, čini se, puno banalnije.

‘Prijatelji se udalje. Kao što neki ljudi uđu u tvoj život, neki iz njega odu. Prijatelji koje imaš u tridesetima možda nisu isti u pedesetima.’, izjavili su iz HBO-a. Najavili su i neke nove, zanimljive likove te naglasili da ne žele oživjeti život single cura u tridesetima u New Yorku dvadeset godina kasnije, već prikazati život tih žena u pedesetima. Svim fanovima serije pomalo je neuvjerljiva pomisao da bi ‘sisters before misters’ Samantha naprosto prekinula sa svojim prijateljicama, pa u ovom slučaju ‘krivim’ Bigom opsjednutu Carrie i obiteljske obveze Charlotte i Mirande za ovo udaljavanje.

Gdje god Samantha bila, nadamo se da uživa u životu, mladim ljubavnicima i novim prijateljstvima, te da među najavljenim novim likovima ima nekih jednako živopisnih i duhovitih kao što je bila neponovljiva Sam Jones.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Veliki modni comeback: Ruže

Florals for autumn?

Drži nas na ledu: Chris Noth na glasine o vraćanju u 'Seks i grad' odgovorio u stilu Mr. Biga

Baš kao Carrie Bradshaw u svim sezonama, pokušavamo dešifrirati ambivalentne poruke Mr. Biga

'Seks i grad' bez Samanthe je samo 'grad'. Želimo li zaista najavljeni reboot?

Kao i mnoge veze koje smo pratile u seriji, možda bi bilo bolje da ostavimo ovu ljubav u prošlosti dok još imamo lijepa sjećanja…

Službena vijest koja popravlja početak 2021.: "Seks i grad" vraća se s 10 novih epizoda!

Potvrđeni povratak na male ekrane potaknuo oduševljenje fanova, ali i tračeve

▲ Povratak na vrh