Sandra Oh, Chrissy Teigen i Emilia Clarke našle su se na listi 100 najutjecajnijih ljudi

19.04.2019.

Time časopis predstavio je ovogodišnji popis

Sandra Oh, Chrissy Teigen i Emilia Clarke su među onima koji su imenovani na prestižnom popisu Time 100. Godišnja lista svake godine predstavi 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu, od glumica do glazbenika, političara, aktivista i modnih dizajnera.

Osim brojnih političara – uključujući američkog predsjednika Donalda Trumpa i premijerke Novog Zelanda Jacinde Arden – na popisu se nalazi čitav niz ženskih talenata u Hollywoodu.

 

 

Sandra Oh – zvijezda serijala Killing Eve i jedna od domaćina na ovogodišnjem Zlatnom globusu – prvi je put na popisu. Glumica je hvaljena zbog osjećaja za komediju i izvanrednih glumačkih vještina u seriji koju je napisala Shonda Rhimes “Uvod u anatomiju”.

 

 

Dok Teigen – koja se može pohvaliti ogromnim Instagram uspjehom  i brojnim uspješnim kuharicama – također se našla na popisu, kao i zvijezda serjie “Igra prijestolja” Emilia Clarke. Brie Larson, dobitnica Oskara, koja glumi prvu žensku superheroinu s vlastitim filmom u Marvelovoj produkciji, također ima mjesto na popisu.

 

 

Neka od najpoznatijih modnih lica također su prepoznata na prestižnoj listi, uključujući kreativnu direktoricu Givenchyja i ženu iza sada ikonične vjenčane haljine Meghan Markle, Clare Waight Keller. Uz Clare, Pierpaolo Piccioli – kreativni direktor Valentina – također se našao na listi.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh