Sara Sampaio izgleda savršeno u crvenom kožnom mantilu

05.11.2018.

Crveno joj odlično pristaje

Manekenka Sara Sampaio uslikana je u New Yorku na putu u.prema Victoria Secret uredu. Na sebe je odjenula vrlo trendi kožni mantil, retro kroja s uzorkom krokodilske kože. Kmbinirala ga je uz crnu dolčevitu te hlače s nogavicama koje se lagano šire u trapez, a ispod kojih proviruju čizme s visokim potpeticama. Uz ovu vrlo elegantnu kombinaciju odabrala je crni klasični Chanel model torbice sa zlatnim remenom. Bez crvenog mantila kombinacija bi izgledala posve neupečatljivo, no uz jedan dominantan crveni komad odjeće, odlična je odluka držati se elegantne crne boje.

Piše: V.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Što su nosili posjetitelji festivala "Burning Man"?

Umjetnički i glazbeni festival Burning Man koji se svake godine održava u Nevadi završava danas, a mi smo istražili što su na njemu nosile pozante dame

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Kaia Gerber glumi u glazbenom videu koji je režirala Cara Delevingne

Poznata britanska manekenka i glumica režirala je spot za pjesmu „Crying In The Mirror“ američke pjevačice Rainey Qualley, poznatije pod pseudonimom Rainsford, a glavnu ulogu glumi njihova prijateljica Kaia Gerber. Rezultat? Ocijenite sami!

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

▲ Povratak na vrh