Satovi glume s Natalie Portman? Da molim!

Masterclass s Natalie Portman
17.04.2020.

Dopustite slavnoj Oskarovki da u vama probudi uspavanu holivudsku divu

Dosadilo vam je online kuhanje i satovi joge? Možda je vrijeme da otkrijete u sebi neki novi talent. Za samo 90 dolara slavna će Oskarovka pokušati u vama probuditi uspavanu holivudsku divu. Zvuči zabavno, zar ne?

U zvijezdu filmova „Black Swan“, „Star Wars“ i „Closer“ zaljubili smo se još dok je bila trinaestogodišnja curica s fikusom u naručju u kultnom filmu Luca Bessona „Leon“ (hm, a možda to i nije bio fikus). U svakom slučaju Natalie Portman visoko je na listi naših omiljenih glumica pa nas je razveselila vijest da je ovih dana gošća predavačica na online platformi za obrazovanje MasterClass. One koji se prijave za njezin glumački tečaj, očekuje dvadeset lekcija slavne glumice u trajanju od  dvanaest minuta, za koje Natalie kaže: “Gluma je djelo mašte. Nisam studirala u tradicionalnoj školi glume, sve što znam naučila sam na vlastitoj koži, ulazeći iz jedne uloge u drugu. A sada iskustvo koje sam stekla tijekom 25-godišnje karijere želim podijeliti sa vama”.

Polaznici na satovima mogu naučiti kako izgraditi što bolji odnos s redateljem, kako se pripremiti za ulogu (povijesnu ili fikcionalnu), te kako savladati različite naglaske ako to uloga zahtjeva. “Gluma je za mene prije svega užitak, mora biti slobodna i kreativna, mora vam dati osjećaj da se cijelo vrijeme ustvari – igrate”.

 

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Youtube, Profimedia

Pročitajte i...

Kako zaštititi kožu lica od plave svjetlosti koju emitiraju digitalni uređaji?

Saznali smo sve o tome kako sačuvati blistav i svjež ten sad kad provodimo više vremena pred ekranima

Najnoviji gastro hit na Instagramu: Art Focaccia

Ukusna plosnata pogača prelivena maslinovim uljem i začinima, složit ćete se, baš i nije fotogenična. No, uz nekoliko vlati vlasca i cherry rajčica pretvara se u pravo malo umjetničko djelo

Naučite plesati balet uz Dior

Usavršite svoje piruete i plié u izolaciji

Zašto je okej biti papučar

Osim grudnjaka, posljednjih smo se tjedana zbog socijalne izolacije potpuno odvikli i od cipela. Staying in je postao new going out, a papuče nova it obuća

▲ Povratak na vrh