Solidarno Valentinovo: Matija Dedić i Lana Janjanin sviraju jazz za Sisačko-moslavačku županiju

11.02.2021.

14. veljače 2021. u 20 sati jazz će uljepšati romantičnu večer i pomoći potresom pogođenim područjima

Kako 2020. nije bila najbolja godina za mnoge, naši renomirani jazz glazbenici – Matija Dedić (klavir) i Lana Janjanin (vokal) odlučili su svima uljepšati Valentinovo, te se po prvi puta na koncertnoj pozornici zajedno predstaviti publici. Ovim humanitarnim jazz koncertom pozivamo sve da putem Fonda 5.5 doniraju za područje Sisačko-moslavačke županije, koje je najviše pogođeno potresom u prosincu.
Ovu akciju podržao je i Hrvatski glazbeni zavod, ustupivši svoj prostor unatoč činjenici da je i sam u teškoj situaciji nakon zagrebačkog potresa.

Koncertu možete nazočiti na dva načina:

Uživo u Hrvatskom glazbenom zavodu
Sukladno epidemiološkim mjerama i limitiranim dozvoljenim brojem ljudi, u prodaji je svega 40 VIP ulaznica, koje možete kupiti po cijeni od 500 kn.
Ulaznice za koncert uživo možete kupiti ovdje.

Online
Koncert je dostupan i u online obliku, te ga možete pratiti putem live stream-a uz svoje voljene u atmosferi nedjeljnje večeri.
Ulaznice možete kupiti po cijeni od 50 kn. Nakon uplaćene donacije dobit ćete e-mail s linkom na live stream. Glazbenici apeliraju da se kupi broj ulaznica koji odgovara iznosu željene donacije.
Ulaznice za YouTube live stream kupite ovdje.

Romantična večera uz Glovo
Za potpuno iskustvo kod kuće pobrinuo se naš partner GLOVO koji pokreće balon za donacije za Fond 5.5, te omogućuje besplatnu dostavu za sve narudžbe unutar Valentinovo bubble-a za vrijeme Valentinovo vikenda (13. i 14.2.). Osim toga, Glovo unutar aplikacije ima poseban balončić posvećen Valentinovu, s različitim sadržajem iznutra – darovi, cvjećarnice, večera za 2 posebna menija iz restorana, itd. Razveselite svoje voljene malim znakom pažnje ili pak samo naručite večeru i uživajte uz naše vrhunske glazbenike.

Fond 5.5
Fond 5.5 osnovale su građanska inicijativa Zagreb Earthquake Relief, pet zagrepčanki s Amsterdamskom adresom i Zaklada SOLIDARNA nakon Zagrebačkog potresa u ožujku. Fond je ponovno aktiviran zbog posljedica potresa koji su u prosincu pogodili Sisačko-moslavačku županiju. Fond 5.5 je do sada prikupio gotovo 12 milijuna kuna (02.02.2021.).
Djelovanje Fonda organizirano u dvije faze: (1) podrška u kriznom zbrinjavanju i stabilizaciji, te (2) podrška u održivoj obnovi i oporavku i to na način da se što brže i kvalitetnije odgovori na potrebe ljudi u odnosu na njihov kontekst te da se svi raspoloživi resursi – znanje, oprema, novac, usluge – što bolje povežu, iskoriste i obogate.

Donacije
Podržite Fond 5.5 preko doniralice Zaklade SOLIDARNA ili putem aplikacije KEKS Pay, PayPala ili uplatom na nenamjenski račun Zaklade SOLIDARNA za krizna stanja: Račun za hitne i krizne akcije: HR2424020061500078406
Svrha: SOLIDARNO S PETRINJOM & SMŽ
Poziv na broj: 01-2021
SWIFT SWIFT/BIC: ESBCHR22
Putem aplikacije KEKS Pay može se donirati i iz inozemstva, bez naknade! (aplikacija je na hrvatskom jeziku)

Pročitajte i...

Ne propustite Storyjev uskrsni koncert iz Zagrebačke katedrale

Pogledajte jedinstveni Storyjev uskrsni koncert u nedjelju, 4. travnja, u 18 sati iz ranjene Zagrebačke katedrale na portalu Story.hr kao podsjetnik na nadu u bolje sutra.

Majice kojima ćete obnoviti svoj proljetni stil i pomoći u obnovi nakon potresa

Godinu dana nakon razornog potresa u Zagrebu predstavljamo PRAVO vrijeme za obnovu: cool majice iza čijeg dizajna stoji naš modni urednik i stilist Saša Joka, a čijom kupnjom pridonosite obnovi Pravnog fakulteta u Zagrebu

Ne propustite izložbu o stradanju, nadi i uzdizanju Muzeja za umjetnost i obrt: Protreseni MUO

Jedinstvena izložba koja bilježi povijest MUO između potresa 1880. i 2020. te priča priču o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Novi broj Storyja donosi emotivne priče iz potresom razorenog područja

Dva dana nakon katastrofalnog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju te zatresao i ostatak Hrvatske, odnio ljudske živote te razorio tisuće domova, redakcija magazina Story bila je na mjestu događanja te vam u novom broju donosi ekskluzivne priče iz pogođenih područja, koje su u svima nama izazvale navalu emocija.

Matija Dedić: "Plan mi je prihvatiti ovo vrijeme takvim kakvo je i koje iziskuje veliku trezvenost, hrabrost i snagu"

O suradnji s majkom Gabi Novak, novom albumu s obradama skladbi Zlatana Stipišića Gibonnija i planovima za 2021. porazgovarali smo s poznatim jazz glazbenikom Matijom Dedićem

Matija Cvek, Mare Milin i Matija Dedić predstavili art video priču koja ulijeva nadu i zacjeljuje!

"Nasloni se" nova je pop balada Matije Cveka u suradnji s eminentnim pijanistom Matijom Dedićem za koju spot potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin

▲ Povratak na vrh