Sophie Turner nastavlja oduševljavati metaliziranim kombinacijama

05.06.2019.

Jednostavno ne možemo odabrati koja nam je draža!

Sophie Turner naporno radi na promociji novog X-Men filma, a usput nas oduševljava svojim genijalnim izdanjima na crvenom tepihu, a čini se da je doista odabrala temu koje se drži za vrijeme trajanja promocije. Posljednje tri kombinacije koje je nosila bile su metalizirane haljine i moramo priznati da nije mogla odabrati bolju temu.

Osim promocije filma Sophie je podržala i svog muža Joe Jonasa na premijeri filma Chasing Happiness na kojoj se pojavila u još jednom metaliziranoj haljini, ovoga puta s Paco Rabanne potpisom, a tamnocrveni ruž odlično se uklopio u priču. Nakon toga Sophie se vratila promociji filma, a vratila se i Louis Vuittonu te je za tu prigodu odabrala haljinu iz resort kolekcije koja je prikazana u New Yorku prije mjesec dana. Jednostavnu prugastu haljinu ukrašenu metaliziranim detaljima i predimenzioniranim remenom upotpunila je glamuroznom valovitom kosom i minimalnim make-upom.


Piše: A.S.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kako nositi jeans kao top model?

Inspirirajte se traper stilom trenutačno najaktualnijih manekenki i influencerica

Tri načina kako ovog ljeta nositi traperice

Ako se i ljeti teško odvajate od omiljenih traperica, ove će vas ideje razveseliti

Ljetni must have: teniska suknjica

Epidemiološka situacija pokazala je da se treba kloniti teniskih turnira i ostalih velikih okupljanja, ali to ne znači da ovaj slatki modni komad ne možete iskoristiti za šetnju gradom…

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

▲ Povratak na vrh