Sophie Turner nastavlja oduševljavati metaliziranim kombinacijama

05.06.2019.

Jednostavno ne možemo odabrati koja nam je draža!

Sophie Turner naporno radi na promociji novog X-Men filma, a usput nas oduševljava svojim genijalnim izdanjima na crvenom tepihu, a čini se da je doista odabrala temu koje se drži za vrijeme trajanja promocije. Posljednje tri kombinacije koje je nosila bile su metalizirane haljine i moramo priznati da nije mogla odabrati bolju temu.

Osim promocije filma Sophie je podržala i svog muža Joe Jonasa na premijeri filma Chasing Happiness na kojoj se pojavila u još jednom metaliziranoj haljini, ovoga puta s Paco Rabanne potpisom, a tamnocrveni ruž odlično se uklopio u priču. Nakon toga Sophie se vratila promociji filma, a vratila se i Louis Vuittonu te je za tu prigodu odabrala haljinu iz resort kolekcije koja je prikazana u New Yorku prije mjesec dana. Jednostavnu prugastu haljinu ukrašenu metaliziranim detaljima i predimenzioniranim remenom upotpunila je glamuroznom valovitom kosom i minimalnim make-upom.


Piše: A.S.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

Jesu li Dakota Johnson i Chris Martin zaručeni? (Zar to ne bi bilo divno?)

Prvo nam je za oko zapela predivna Gucci haljina, a zatim golemi prsten

Drew Barrymore: od slatkice iz 'E.T.-a' do jedne od rijetkih slavnih žena koja ne skriva svoje poroke i crne dane

Poznata glumica, poduzetnica, a odnedavna i tv voditeljica, u intervjuu za New York Time otkrila je zbog čega je jedva preživjela treći razvod i zašto se ipak svaki dan budi – s osmijehom

Beyoncé živi život: Možda je usporila tempo, ali nije postala kućanica

Ikona Beyoncé podijelila video s s privatnim obiteljskim snimkama kakve javnost rijetko ima priliku vidjeti

▲ Povratak na vrh