Što kažete na božićni šešir Meghan Markle?

26.12.2017.

Za jučerašnju je božićnu misu zaručnica princa Harryja odabrala zanimljiv smeđi šešir o kojem mediji ne prestaju pisati

Ona, prinčevi Harry i William, Kate Middleton i cijela britanska kraljevska obitelj predvođena kraljicom Elizabetom fotografirali su se prije odlaska na božićnu misu. Meghan je za tu prigodu odabrala kaput u boji devine dlake, torbicu kuće Chloé i neobičan šešir.

Šešir je kružnog, pomalo gljivastog oblika sa spiralnim ukrasom s desne strane. Izrađen je od vune, a Meghan Markle ga je uskladila s bojom torbice i čizama. Kate Middleton je, s druge strane, odabrala jednostavnu crnu šubaru i karirani kaput u kombinaciji tamnozelene i crvene boje. Što kažete na njihove odabire?

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh