Što sve Gwyneth Paltrow pojede u jednom danu?

27.03.2018.

Gwyneth Paltrow je u jednom od svojih posljednjih podcasta otkrila što jede u jednom danu

Da je Gwyneth Paltrow na rizgoroznom režimu prehrane i vježbanja već je dobro poznato. Glumica već dugo promovira takav način zdravog života, a sad je napokon otkrila i što to točno sve pojede u jednom danu.

Dan počinje s jutarnjim smoothijem koji sadrži bademovo mlijeko, kokosovo ulje, proteinski prah i Moon Juice prah. Nakon toga ne jede ništa do ručka kada pojede obrok koji se obično sastoji od salate i proteina. Paltrow je već dijelila primjere takvih obroka koji sadrže tunu i rajčice ili crni grah, kukuruz i avokado dok će nekima dodati i smeđu rižu ili kvinoju.

Za večeru je rekla kako često pojede što god želi, no ipak pazi da to nisu tvornički procesuirane namirnice niti one koje sadrže puno šećera. Zato za večeru najčešće jede pečenu piletinu ili ponovno salatu.

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh