Tessa Thompson nas je uvjerila da je jedna od najbolje odjevenih glumica današnjice

30.11.2018.

Mlada glumica obara s nogu u neobičnoj haljini minimalističkog kroja

Tessa Thompson jedno je od naših najvećih glumačkih otkrića ove godine, a osim glumačkog talenta, ova predivna mlada glumica oduševljava nas i svojim stilom.

Za londonsku premijeru filma Creed II odabrala je neobičnu haljinu intenzivno zelene boje i minimalističkog kroja francuske modne kuće Valentino koja bi na mnogima izgledala čudno, ali Tessa jednostavno ima stav i karakter koji su potrebni za ovu haljinu i potpuno nas je oduševila. Cartier nakit, crveni ruž za usne i pletenica duga više od 150 centimetara ovoj odjevnoj kombinaciji dali su dodatan šarm.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh