Tko je najutjecajniji?

25.04.2014.

Beyoncé se ne skida s trona

Američki časopis Time objavio je listu 100 najutjecajnijih ljudi svijeta na čiji je vrh zasjela Beyoncé. O njoj je pisala Sheryl Sandberg, glavna operativna direktorica društvene mreže Facebook i autorica knjige ‘Lean in’ u kojoj govori o položaju žena na vodećim pozicijama, a i sama se na istoj listi našla 2012. godine. U članku o pjevačici pohvalila ju je jer potiče žene da budu neovisne ali uz rad, iskrenost i poštenje.

Časopis je otkrio i lansiranje kampanje ‘What is pretty?’ koja prati najnoviji spot koji je objavila, onaj za pjesmu ‘Pretty Hurts’. Kampanja (whatispretty.com) potiče korisnike socijalnih mreža da na Instagramu objave fotografije uz ‘hashtag’ #whatispretty kojim će se uključiti u globalnu diskusiju o ljepoti.

 

 

Još neka imena, koja su se našla na listi, su dizajnerica Phoebe Philo o kojoj je pisala kolegica Stella McCartney, očekivano, na popisu je i Pharrell Williams kojeg je u časopisu predstavio Justin Timberlake, a za Miley Cyrus je bila zadužena legendarna Dolly Parton.

Foto: Youtube

Pročitajte i...

Majka od Beyoncé dane krati vicevima koji su toliko loši da su zapravo smiješni

Čini se da je Tina ipak najveća zvijezda na obiteljskim ručkovima, sorry Bey, sorry Jay.

Beyoncé na Instagramu raspakirala adidas x IVY Park kolekciju

Što se krije u jednoj od najiščekivanijih kolekcija sezone?

Kako je Kanye West rasplakao Beyonce?

Što se događalo iza kulisa kada je Kanye prekinuo Taylor Swift na VMA?

Olivier Rousteing otkrio sve tajne Beyoncéinih scenskih kostima

Kako pop zvijezdu pretvoriti u egipatsku božicu?

▲ Povratak na vrh