Tko je podbacio na najvažnijem crvenom tepihu sezone?

29.02.2016.

Trud koji se ulaže u stylinge najsjajnih zvijezda Hollywoda, barem kada je u pitanju dodjela Oscara, ove godine nije bio vidljiv jer su se lookovi i više nego očito ponovili s prošlih dodjela, proporcije su često bile potpuno krive, kao i odabir boja te tkanina

Nakon što je već nebrojeno puta bila na listi najgore odjevenih, model i voditeljica Heidi Klum ponovno je uspjela nadmašiti samu sebe u kreaciji kuće Marchesa na ovogodišnjoj, 88. dodjeli nagrada Oscar.

 

Heidi Klum

Heidi Klum

 

Ljubičasta ‘fantazija’ od nabrane tkanine, ukrašena aplikacijama od cvijeća, izazvala je opći kaos na crvenome tepihu jer je, naprosto, izgledala loše. Kada se uzme u obzir da je riječ o modnoj prijestupnici Klum, sve je jasno.

 

Rachel McAdams

Rachel McAdams

 

Glumica Rachel McAdams odjenula je zelenu kreaciju s potpisom brenda August Getty Atelier i pokazala kako ne razumije proporcije jer joj je težina haljine bila na nogama dok joj je gornji dio izgledao kao satenski prekrivač. Inače modna odlikašica, Kate Winslet je odabravši akrilnu kreaciju Ralpha Laurena izazvala čuđenje modne elite jer ovako rasna žena zaslužuje puno više. Ova je haljina eventualno mogla proći na after partyju, kada je atmosfera mnogo opuštenija.

 

Kate Winslet

Kate Winslet

 

Sofia Vergara krenula je na maturalnu večeru u Marchesa haljini koja je dobro grlila njezine raskošne obline, ali je tamni kolorit i preozbiljan kroj supersvečane haljine uništio vrckavi glamur zanosne glumice koji joj toliko pristaje. Glumica Jennifer Garner, koja je imala tešku godinu, na crveni je tepih pristigla u crnoj kreaciji kuće Versace – ovaj look zasigurno nećemo pamtiti. Pogledajte tko je još uhvaćen u modnome prijestupu…

 

Sofia Vergara

Jennifer Garner

 

 

 

 

Fotografije: profimedia

Pročitajte i...

Kako izgleda beauty rutina Heidi Klum?

Nećete vjerovati čime čisti lice!

Top 5 trenutaka Victoria's Secret revija

Što se sve događalo tijekom godina?

Na njoj i stilske greške izgledaju dobro

Heidi Klum čak i u nespretno odabranom paru obuće izgleda senzacionalno

▲ Povratak na vrh