Veliki obrat u ‘slučaju’ Brada Pitta i Jennifer Aniston

08.06.2017.

Slavnom glumcu trebalo je više od 10 godina da shvati da je pogriješio

Slavni američki glumac Brad Pitt otvorio je dušu nakon razvoda od Angeline Jolie, priznavši da je zbog toga puno pio i stalno pušio marihuanu. Krenuo je s terapijom odvikavanja i počeo ispravljati stare pogreške nanesene drugima, a njegova bivša supruga Jennifer Aniston našla se u samom vrhu te liste.

“On se obično ne otvara lako, ali je kroz terapiju i opravak naučio izraziti svoje osjećaje. Osvijestio je sve što joj je napravio”, rekao je izvor blizak glumcu i dodao: “Jennifer je bila nevjerojatno osjetljiva na uvođenje velikih promjena u njegovom životu, rekla je da mu oprašta i da se usredotoči na budućnost”.

 

 

Bez obzira što je u braku, kako tvrdi glumac, bio ovisan ‘samo’ o alkoholu, primijetio je kako je posljednje godine to postajalo sve češće, a samim time i veći problem. Kako već pola godine ustraje u tome da se drži podalje od alkohola počeo je uviđati da se osjećaji ponovno vraćaju, kako je naveo, ‘u njegove prste’.

Izvor: Story.hr
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

A što u izolaciji radi Brad Pitt?

Nakon što je jedan američki tračerski magazin objavio vijest o tome kako su Brad i njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, već 22 dana zajedno u izolaciji, došlo nam je da izađemo na balkone i zaplješćemo od ushita. Ali…

Povodom rođendana Jennifer Aniston prisjetili smo se najboljih outfita Rachel Green

Gdje pronaći komade inspirirane stilom omiljene prijateljice

▲ Povratak na vrh