Victoria Beckham i Skype na istom projektu

29.01.2014.

Objavljen je trailer filma koji prati uspjeh britanske dizajnerice

Kreativna direktorica istoimenog luksuznog brenda, Victoria Beckham, surađuje sa Skypeom, a rezultat neobične suradnje je inspirativni modni film ‘Five Years – The Victoria Beckham Fashion Story’, čiji je trailer napokon objavljen.

 

 

U samo pet kratkih godina, Victoria je osnovala i proslavila vlastiti brend koji hvali modna industrija i koji postiže komercijalni uspjeh na globalnoj razini, a u filmu je prikazan njen put od zvijezde s crvenog tepiha do dizajnerice koju obožavaju slavne dame. Skypeova ekipa redatelja i snimatelja dobila je neograničen pristup slavnoj Victoriji i njenom timu da bi zabilježili kako izgleda cijela jedna modna sezona.

Dok čekamo izvanredno multimedijsko iskustvo, možemo se uključiti u ‘The Skype Collaboration‘ projekt, koji već bilježi intervjue sa zanimljivim gostima poput Susie Lau i Mary Katrantzou. Victoria će, 29. siječnja na Twitteru odgovarati na vaša pitanja koja joj možete postaviti tako da tvitu dodate hashtag  #AskVB. Film će u cjelosti biti objavljen 30. siječnja.

Izvor: Skype

Pročitajte i...

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Koju dnevnu kremu za lice koriste Alexa Chung i Victoria Beckham?

Otkrili smo tajnu svježeg izgleda naših omiljenih Britanki

Victoria Beckham se i službeno počinje brinuti za žene izvana i iznutra

Victoria Beckham Beauty donosi prve proizvode za usne

▲ Povratak na vrh