Zašto bi rođenje bebe Meghan Markle i princa Harryja moglo pozitivno utjecati na modnu industriju?

18.04.2019.

Gotovo sve što Meghan Markle obuće pretvori se u maloprodajno zlato, a to će uskoro uključivati i odjeću za bebe – namještaj i igračke. Trgovci na malo i industrijski analitičari također predviđaju veliki prodajni boom u trgovinama sličnim onom koji je uslijedio nakon rođenja princa Georgea, princeze Charlotte i malog princa Louisa. Oni također kažu da bi se nova bebina maloprodajna snaga mogla proširiti na održive brandova za bebe, s obzirom na Markleine vlastite ekološke odluke.

 

 

Otkako se povezala s britanskom kraljevskom obitelji, prije i poslije braka, Markle se pokazala maloprodajnim hitom. Sama njezina vjenčanica potaknula je modnu industriju Velike Britanije na procijenjenih 150 milijuna funti, tvrdi Brand Finance, brandirana konzultantska kuća za procjenu vrijednosti poslovanja.

 

 

Helen Brocklebank, voditeljica britanskog udruženja luksuznih proizvoda Walpole, također očekuje da će Markle izabrati održivu modu za svoje novorođenče. “Vojvotkino zagovaranje održivih modnih marki u svojoj jezgri prešlo je u očekivanu odluku i to će se vjerojatno nastaviti nakon rođenja njezina djeteta i proizvoda odabranih za kraljevsko dijete”, rekla je.

 

Piše: N.B.
Footgrafije: Profimedia

Pročitajte i...

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh