Zašto je Lady Gaga prekinula zaruke s Christianom Carinom?

01.04.2019.

Gdje je puklo?

Lady Gaga je u posljednjih mjesec dana single, završivši svoj odnos s bivšim zaručnikom Christianom Carinom nedugo prije Oscara. U to vrijeme, izvor je rekao časopisu People kako raskid nije biodramatičan, no Us Weekly je ovog tjedna dobio nove detalje o tome zašto se par rastao. Ispostavilo se da je bio vrlo ljubomoran tip.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

Jedan izvor je ispričao da je Gaga ta koja je inicirala prekid, i to zbog načina na koji ju je tretirao. “Christian nije tretirao Gagu vrlo dobro do kraja njihovog odnosa, a ona se oslonila na Jeremyja [Rennera] u tjednima nakon što se veza završila”, rekao je izvor. (Renner i Gaga provode puno vremena zajedno, ali se ne vjeruje da je odnos između glumca filma Avengers i pjevačice u ovom trenutku romantičan, iako je kemija tu.)

 

 

Carino se navodno ponašao ljubomorno i pokušavao ju je kontrolirati. Stalno je morao znati gdje je i slao joj brojne poruke. A i njezini prijatelji ga nisu voljeli, nadodao je izvor časopisu UsWeekly.

Piše: N.B.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

#FashionReinvention inspiracija: transformacije Lady Gage od burleske do Hollywooda

Dok odbrojavamo dane do ovogodišnjeg izdanja ELLE Style Awards, koje su u znaku kampanje #FashionReinvention, osvrćemo se na stilske transformacije Lady Gage u posljednjih desetak godina

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh