Zbog kojeg je kontroverznog pitanja Joaquin Phoenix otišao s intervjua?

25.09.2019.

Glumac je poznat po čestim odlascima s pressica

Joaquin Phoenix je za ulogu Jokera dobio velike pohvale i pomalo su počele kolati i priče kako bi za svoju ulogu komičara koji je postao negativac u nadolazećem Jokeru mogao čak dobiti i nominaciju za Oscara. No glumac, koji je trenutno na press turneji filma, našao se u neugodnoj situaciji tijekom intervjua za The Telegraph kada ga je neugodno pitanje natjeralo da izađe van.

 

 

Tijekom intervjua, Phoenixa su pitali je li “zabrinut kako bi ovaj film perverzno mogao nadahnuti upravo takve ljude koje predstavlja te imati potencijalno tragične rezultate?” Pitanje je natjeralo Phoenixa da promrmlja “Zašto bi …? Ne … ne”, novinaru prije nego što je izašao – samo da bi se vratio sat vremena nakon što se novinar pomirio s PR-om Warner Brosa.

 

 

Objašnjavajući svoj odgovor, Phoenix je rekao da mu pitanje prije nije dosad palo na pamet, a zatim je upitao kako bi zvučao inteligentan odgovor. Čini se da Phoenix ima naviku odlaska sa snimanja, jer je režiser Jokera Todd Phillips nedavno otkrio da je često napuštao scenu usred snimanja. “Usred scene, on će samo otići i izaći”, objasnio je. “A jadni drugi glumac misli da je to zbog njega, ali to nikad nije bio slučaj. Uvijek je razlog bio on,  jednostavno nije imao dobar osjećaj.”

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Joaquin Phoenix i Rooney Mara postali su roditelji

Možete li pogoditi kako su nazvali sina?

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Pamela Anderson na prosvjedu

Greenfinger: Celebrity aktivizam

Ima li planet vremena da budemo cinični prema zvjezdanim aktivističkim agendama?

Intervju: Marija Tadić, osnivačica brenda L'aventure en Primitivance

Obožavani domaći beauty brend o kojem svi pričaju!

Domaći mladi modni dvojac pokorava piste

Kakav stil njeguje Les Emaux?

▲ Povratak na vrh