Kako izgleda kolekcija namještaja za najveće obožavatelje Prijatelja?

02.11.2019.

Najdraža serija odsad u vašem domu

Ako i vi kao i mi cirkularno gledate Prijatelje već neko vrijeme, sigurno se dobro sjećate one epizode u šestoj sezoni naziva The One With the Apothecary Table, u kojoj Rachel nakon što se preselila kod Phoebe počinje opremati stan namještajem iz popularnog američkog lanca Pottery Barn. Jedini problem je što Phoebe apsolutno mrzi masovnu produkciju i trgovačke lance jer vjeruje da njihovi proizvodi ne posjeduju nikakvu simboličku povijest. Rachel ju uspijeva uvjeriti da su novi dodaci u njihovom zajedničkom domu zapravo antikviteti s raznih sajmova, no istina izlazi na vidjelo kad se novopečene cimerice slučajno zateknu ispred dnevnog boravka identičnog njihovom, to jest ispred izloga Pottery Barna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPSUGAR Home (@popsugarhome) on


Povodom 25. rođendana Prijatelja, marketinški i dizajnerski timovi Pottery Barna genijalno su se dosjetili izdati kolekciju namještaja inspiriranu omiljenom serijom, a zainteresirani kupci u ponudi mogu naći objekte identične onima koji su predmet razmirica u opisanoj epizodi serije. Nedavno su stigli i prvi dodaci originalnoj kolekciji, a iako Pottery Barn nije još direktno dostupan hrvatskom tržištu, sigurni smo da će pravi fanovi pronaći način da se dokopaju predmeta koji će ih zauvijek podsjećati na Racheline urnebesne pokušaje objašnjavanja povijesti umjetnosti i svakog pojedinog antikviteta ostatku ekipe. Možda će im tako biti lakše preboliti tužnu vijest da početkom godine Prijatelji više neće biti dostupni na Netflixu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pottery Barn Sherway Gardens (@potterybarn_sherway) on

 

Piše: L.H.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Sedam genijalnih serija koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Na jednom smo mjestu okupili drage nam serije koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Stiže serija koju potpisuje sjajni Luca Guadagnino i… jedva čekamo!

Redatelj prekrasnih filmova Call Me By Your Name, I Am Love i The Bigger Splash potpisuje svoju prvu seriju koja stiže na HBO već u rujnu

Novi trend u uređenju interijera! - Eklektično

Prostori idealni za one koji ne vole minimalizam

▲ Povratak na vrh