Kako izgleda nova vila Reese Witherspoon?

08.06.2020.

Zavirite u luksuzno zdanje

Naša najdraža Plavuša s Harvarda priuštila si je novi luksuzan dom u Los Angelesu. Vila je vrijedna 11.9 milijuna dolara, što će čini skromno u usporedbi prethodnim domom obitelji Whiterspoon-Toth koji je procijenjen na 17 milijuna.

Slavna Oscarovka, muž Jim Toth i troje djece smjestili u se glamuroznoj losanđeleskoj četvrti Bretwood. Dom je opremljen uobičajenim sadržajima koji su dostojni celebrityja a-liste, uključujući bazen, kućni spa i kuhinju koje se nebi posramili ni najbolji svjetski chefovi. Luksuzno zdanje građeno je u Tudor stilu, ima 6 spavaćih soba i 8 kupaonica, a fotografije donosimo u galeriji u nastavku.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Zavirite u prekrasan njujorški stan slavne Oskarovke

Da imamo 7.9 milijuna dolara viška, definitivno znamo na što bi ih potrošili

Pogledajte luksuznu vilu u kojoj ljetne dane provodi ženski Kardashian klan

Najpoznatija celebrity obitelj ljetuje u glamuroznoj vili u Malibuu

Pogled u hollywoodsku vilu slavnog DJ-a i producenta

Kako izgleda party kuća DJ-a zaslužnog za brojne ljetne hitove?

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Zavirite u genijalni vrt glumice Reese Whiterspoon

Život u doba pandemije i socijalna izolacija sigurno bi nam lakše pali da smo je, poput slavne američke glumice, proveli u svom vrtu, uz cvrkut ptica, miris roštilja i ljuljačku od ratana...

▲ Povratak na vrh