Kako to izgleda kada Dior uredi vaš dom?

20.09.2019.

Kao san snova!

Renomirana modna kuća Dior radi punom paru. Nakon što je prošli mjesec otvorila novi butik u Parizu i lansirala kampanju za novu kolekciju s Carom Delevingne u glavnoj ulozi, u javnost je izbacila i kampanju namijenjenu predstavljanju nove kolekcije za uređenje doma.

 

 

Kolekcija imena “Check’N’Dior” sastoji se od detalja namijenjenih uređenju interijera, a čine ju vizualno upečatljivi i vrlo posebni setovi tanjura, čaša, stolnjaci, vaze, pepeljare i drugi sitni detalji s kojima možete ukrasiti svoj stol i impresionirati svakog gosta. Ovu zanimljivu kolekciju dizajnirala je Cordelia de Castellane, a inspiraciju je pronašla u odjeći i modnim dodacima za jesen/zimu 2019. koje je kreirala kreativna direktorica kuće Dior  Maria Grazia Chiuri, a koji su bili predstavljeni publici u Parizu u veljači.

 

 

Karirani uzorci, crna, bijela i crvena boja te motivi igraćih karata čine okosnicu nove Diorove kolekcije slaveći britanski duh koji se provlačio pistom modne revije. Sve fantastične detalje iz nove, limitirane Dior Maison kolekcije, koja će svaki stol učiniti posebnim, moći ćete nabaviti od 15. studenog u pariškom butiku modne kuće te na službenim online stranicama. Malo je reći da bismo najradije sve preselili u svoje kuhinje!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Profimedia/Dior

Pročitajte i...

Kako rekonstruirati pariški chic u vlastitom domu?

Elegantna eklektika pariških interijera uz par jednostavnih detalja

5 kultnih torbica koje odaju počast legendarnim ženama

Koje zanimljive žene i priče stoje iza popularnih modela torbica koje se nose generacijama?

7 razloga zbog kojih nam je potreban dizajner interijera

Svatko tko se ikad upustio u horor priču zvanu adaptacija ili uređenje doma zna koliko je važno imati osobu od povjerenja koja će vam pomoći na toj odiseji. Zašto je poželjno angažirati dizajnera interijera i kako nam zapravo može uštedjeti vrijeme i novac - pročitajte u nastavku

kućni ured

5 savjeta za uređenje radnog prostora u domu (tako ćete biti produktivniji)

Dizajnerica interijera Katarina Kavain donosi nekoliko savjeta kako unutar doma možete stvoriti vaš inspirirajući kutak.

Pronašli smo novu oazu, i to u skrivenom i pomalo zaboravljenom kutku Zagreba!

Prostoria ima namještaj na kojem želimo provesti sunčane dane, ali i nove atraktivne komade za interijer

balkon

Pretvorite svoj balkon u omiljeni kutak za ispijanje kave

5 savjeta dizajnerice interijera Katarine Kavain kojima ćete transformirati mali balkon u osobnu oazu

▲ Povratak na vrh