Kako to izgleda kada Dior uredi vaš dom?

20.09.2019.

Kao san snova!

Renomirana modna kuća Dior radi punom paru. Nakon što je prošli mjesec otvorila novi butik u Parizu i lansirala kampanju za novu kolekciju s Carom Delevingne u glavnoj ulozi, u javnost je izbacila i kampanju namijenjenu predstavljanju nove kolekcije za uređenje doma.

 

 

Kolekcija imena “Check’N’Dior” sastoji se od detalja namijenjenih uređenju interijera, a čine ju vizualno upečatljivi i vrlo posebni setovi tanjura, čaša, stolnjaci, vaze, pepeljare i drugi sitni detalji s kojima možete ukrasiti svoj stol i impresionirati svakog gosta. Ovu zanimljivu kolekciju dizajnirala je Cordelia de Castellane, a inspiraciju je pronašla u odjeći i modnim dodacima za jesen/zimu 2019. koje je kreirala kreativna direktorica kuće Dior  Maria Grazia Chiuri, a koji su bili predstavljeni publici u Parizu u veljači.

 

 

Karirani uzorci, crna, bijela i crvena boja te motivi igraćih karata čine okosnicu nove Diorove kolekcije slaveći britanski duh koji se provlačio pistom modne revije. Sve fantastične detalje iz nove, limitirane Dior Maison kolekcije, koja će svaki stol učiniti posebnim, moći ćete nabaviti od 15. studenog u pariškom butiku modne kuće te na službenim online stranicama. Malo je reći da bismo najradije sve preselili u svoje kuhinje!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Profimedia/Dior

Pročitajte i...

Nekoliko haljina s Dior Haute Couture prezentacije- hot or not?

Jesu li se u Dioru ipak mogli malo više potruditi?

Novi trend u uređenju interijera! - Eklektično

Prostori idealni za one koji ne vole minimalizam

Zavirite u luksuzni njujorški penthouse Anne Hathaway

Glumica prodaje stan za vrtoglavih 3.5 milijuna dolara

▲ Povratak na vrh